изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 08:09 EET
Малък или голям е моя пенис?    
Здраве

Това са въпроси които минават понякога през главата на мъжа. Често трудно се намира информация потвърждаваща какъв наистина е средния размер на пениса. Намерих за вас някои проучвания в мрежата, съдържащи интересни факти които могат да ви бъдат от полза.



Проучване на д-р Кинси
, Едно то най прочутите изследвания е било извършено от легендарния
изследовател д-р Кинси в края на 1940-те.

Това проучване включило около 3500 мъже – студенти. Резултатите показали приблизителна дължина 15,7 см и 12,2 см обиколка.
Проблемът при това проучване било, че всички участващи са били от една и съща раса, националност и години – бели, Американци, студентска възраст. Освен това изследването е било самостоятелно, като участниците сами са измервали размера си и са давали резултатите отбелязани на пощенски картички.
Това от своя страна поражда дебати относно достоверността на изследването проведено от Кинси.

Проучване на Дюрекс
Повечето съвременни проучвания се извършват от производителите на презервативи с цел подобряване дизайна на техните продукти.
Дюрекс проведоха проучване с участието на 3000 мъже от целия свят. Получения резултат показа средна дължина от 16,2 см и средна стойност при най-широката точка в обиколка от 13,2 см. Участниците трябваше да направят замерванията самостоятелно и да предоставят данните си онлайн, като отново повечето бяха бели мъже от Съединените щати. Така резултатите и от това проучване не бяха много обективни.

Проучване на презервативи Лайфстайл
Друго проучване, изглеждащо на пръв поглед по обективно бе направено от производителите на презервативи Лайфстайл през 2001 година в Мексико. Там те събраха около 300 студента, като замерванията бяха направени от специалисти. Резултатите които бяха получени за средна дължина бяха 14,7 см и средна обиколка 12,6 см.

Изводите които могат да минат през ума са, че изглежда участниците в изследванията често са преувеличавали за техния размер, което между другото в реалния живот всички имат склонност да правят.

И така, какво заключение можем да направим?
Моето лично мнение, имайки в предвид информацията по горе, че средната дължина на пенисът варира около 13,7 и 16 см в дължина и от 11 до 13,2 см в обиколка. www.awardspace.com


Туркиня отряза и изхвърли през прозореца пениса на любовника си

Секс митовете, които научава от порното

 


Сходни връзки

Малък или голям е моя пенис? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди