изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:56 EET
Секс без задръжки или как да го подлудим    
ЗдравеЕдна от най-големите цели на жените е да бъдат номер 1 в мъжките фантазии и да подлудяват любимия при всеки удобен случай. Как да задържим интереса му, особено при дългогодишна връзка, е от най-задаваните въпроси. Всеки психолог или сексолог би отговорил: разнообразие в леглото, никакви задръжки и табута! Ние също се присъединяваме към този съвет.



За да бъдете постоянно в мислите му и да продължите да сте секси за него, е нужно старание. И най-вече разкрепостеност в секса.
Мъжете обичат напористи жени, които не се притесняват да осъществят еротичните си фантазии (както и неговите, разбира се!).
Три са нещата, които всеки мъж обожава в леглото и ако ги правите (стига да искате) може да спечелите вниманието му за дълго време:

Стриптийз
Няма мъж, който да не обича стриптийз и да не разкъса оскъдното бельо, при едно еротично шоу, специално за него. Забравете комплексите за килограми, целулит, стрии и каквото още ви спира да го съблазните.
реклама
Облечете секси бельо и си повярвайте, че сте неотразима. Следвайте вечната максима, че красивата жена е обичаната...

Френска любов
Сред най-любимите мъжки фантазии е именно минетът. Не се срамувайте, ако все още не сте опитали. Но побързайте, защото жените със задръжки в леглото, трудно биха достигнали до оргазъм. И съвършенство.

Анален секс/поза "задна прашка"
Много жени признават, че дори мисълта за тази поза им е неприятна. Дали защото сексът е бил дълги години табу у нас или просто от срам, аналният секс си остава една забранена тема. Нека да е така, но не и в леглото. Защото за секс не бива да се говори, а да се прави. Ако искате да пробвате и да покорите любимия си, опитайте всяка една поза, предизвикваща интереса ви. Не забравяйте обаче да се подготвите предварително. За тази поза е необходимо повече да има любовна игра, и задължително купете лубрикант, за да си спестите болезнените моменти.

Най-важно по пътя към завладяването на любимия мъж е да забравите за табутата в секса. Ако ви харесва и го искате, трябва да го направите смело. Няма значение какво ви казват приятелките или майка ви, ако споделяте с нея. Важното е вие да се чувствате добре, комфортно и най-вече - желана. Когато една жена се чувства секси, изглежда по същия начин и привлича погледите.

А за да го подлудите и да изкарате от акъла му всяка друга жена, трябва да сте без никакви задръжки в леглото. Помните старата, но вярна поговорка - домакиня в кухнята и мръсница в леглото!

www.az-jenata.com

Sex - анимирани секс пози - І част

Sex - анимирани секс пози - ІІ част

ПОНЕ 8 ПРИЧИНИ ДА ПРАВИТЕ СЕКС

Секс митовете, които научава от порното

Sex Big Brother

4 стъпки до сигурния оргазъм

10 неща, които пречат на жената в леглото

ПРАВЕТЕ СУТРИН СЕКС, ЗА ДА СТЕ ЗДРАВИ

Любов : 5 грешки, които жените правят в леглото

 


Сходни връзки

Секс без задръжки или как да го подлудим | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди