изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 03:40 EEST
Странните знаци, че си пада по теб    
Любопитно В началото на авантюрата ви, мъжете често изпращат смесени любовни сигнали. Ето няколко ясни послания, че въпросният сладур е лапнал въдицата.


Не прави следващата стъпка
Изглеждаш убийствено гореща, но не последва нищо? Най-вероятно твоят човек си е глътнал граматиката от смущение. Дори вече да сте си разменяли целувки, си е малко неудобно нещата да минат на по-горно плътско равнище. Той иска да те очарова и се страхува, че ако бъде прекалено настоятелен, ти ще се отдръпнеш. Възможно е да се въздържа, за да ти докаже, че не си просто поредната бройка.

Хвали се нон стоп
За да покаже, че е добро попадение, индивидът, който си пада по теб, постоянно ще раздува колко е готин. Прекъсни перченето му като обърнеш разговора към  собствените си страсти, да речем някое хоби. Ако прояви интерес, ще ти стане ясно, че просто се опитва да те впечатли.

Държи се като приятелче
Ако един мъж се отнася с теб като с добро другарче, сигурно ще се замислиш дали не си попаднала в графата „платонични отношения“. Но много мъже използват  приятелското държание, просто за да се сближите. Всичко, от което се нуждае, е малко насърчаване от твоя страна (да речем многозначително да докоснеш ръката му) и скоро ще разкрие романтичните си чувства.

Чети между думите му
Той казва: „Съжалявам, че се чувстваш по този начин.“
Той има предвид: „Наистина не смятам, че съм направил нещо нередно.“

В дебрите на мъжкия мозък
„Защо не обичат да планират?“
Звучи неприятно, но той може да не иска да се обвързва, понеже не се знае дали на хоризонта няма да изскочи нещо по-добро. Мъжете използват пасивно-агресивното поведение, за да си спечелят време да огледат и другите опции. Ако не се чувства длъжен да се вижда с теб, ще избегне неприятното усещане да ти дава обяснения в случай, че реши да се занимава с някоя друга. Но не е изключено да има и по-безобидна причина. Много мъже обичат да действат спонтанно, понеже искат да получат веднага насладата от преживяването. Затова не са много склонни да планират, ако нещата няма да се случат на момента. Изводът: кажи му, че искаш следващия път той да поеме инициативата. Ако този тип си заслужава усилията ти, бъди сигурна, че ще схване намека.

www.cosmopolitan.bg

Amy Varela Erotica Top Bust 1

 


Сходни връзки

Странните знаци, че си пада по теб | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди