изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:39 EEST
Playboy сложи на корицата Наталия Каракулева и Марина    
ЛюбопитноГорещата Ники – 100 % истински бюст

Горещата Ники – 100 % истински бюст

 

виж в пълен размер

На корицата на ноемврийския брой на Playboy са Наталия Каракулева и Марина Байчева. Горещата двойна фотосесия е дело на Дилян Марков. Понеже Наталия Каракулева Ники е откритие на хората, които правят този сайт, а ние си се гордем с красавиците, които сме показали за първи път пред широката публика, ще ви предложим малко нейни снимки. Друг път пък ще ви разкажем повече за Наталия. И ще ви покажем нейните най-горещи фотоси. Сега да не правим сечено на Playboy, нали така? Тя е с естествен бюст, един от най-големите сред родните модели. Ако не и най-големия. Марина Байчева пък е открита от Георги Неделчев и е гастролирала в FHM и клипа на Устата и Софи Маринова “Бате шефе”. Към изданието на Playboy за ноември има и бонус – DVD с кадри от заснемането на сесиите с Playmate of the Year 2009 Златка Димитрова, певицата Лора Караджова, Силвия и Жени от „Сървайвър”, Лили и Зара от Big Brother, Мис Свят Дупе Криси Димитрова, топмоделката Гери Аролска и др. Дискът включва още подбрани моменти от финалната гала вечер на конкурса Playmate of the Year 2009, както и видео с няколко от красавиците в американското издание на Playboy. Снимките на Ники:

 

виж в пълен размер
Playboy
Image
виж в пълен размер

Голямото интервю в 92-и брой е със Светльо Витков, който сега се изявява като телевизионен водещ, а в рубриката „20 въпроса” Куентин Тарантино разказва любопитни подробности от заснемането на „Гадни копилета”.
Обзорният материал „Good ViBRAtions” разкрива 10 повратни момента от историята на сутиена, а репортажът този път е от Виена. Playboy лично посети фабриката на Бьозендорфер и видя как се правят рояли и пиана.
В страниците Sex & Fun ще откриете материала „Оп@сни връзки”, който разказва за новите хоризонти, които се разкриват пред изневярата с помощта на новите технологии http://vip-bg.info

 


Сходни връзки

Playboy сложи на корицата Наталия Каракулева и Марина | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди