изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 10:32 EEST
Витомир Саръиванов: Елитна проститутка разкри шокиращи неща за министър!    
Интервюта Водещият на “Цената на истината” Витомир Саръиванов не се притеснява да споделя тайните си пред “ШОУ”. Една от тях е за любовния триъгълник с продуцента Нико Тупарев, с когото навремето са делили една жена – Диляна, която днес е съпруга на Вито. Днес двамата имат 2 дечица - син Стефан и дъщеричка Марина.


За нещастие, момиченцето се ражда с рядкото заболяване, известно в медицината като Синдром на Уилямс, който често се бъркал със Синдрома на Даун. “Болестта на дъщеря ми е много по-лека. Изразява се със задръжка в развитието. Медицината все още не може да даде ясна прогноза какво ще се случи. Никой не може да гарантира нищо”, изплака неотдавна болката си Саръиванов.

Днес Витомир застава на “стола на истината” на “ШОУ”, където няма да му бъде спестен нито един неудобен въпрос.



- Доста скандални истории за живота си и отношенията им с близките разказаха участниците в “Цената на истината”. Вие самият бихте ли седнали на стола?
- Не бих седнал за тия пари – 200 хил. лева. Но всеки си има цена, включително и аз.

- Обвиняват ви, че голяма част от историите са измислени...
- Разбира се, че ще ни обвиняват, така е най-лесно. Историите не са измислени. Уморих да се да говоря на тази тема. Ако някой дойде и докаже един случай, в който има нещо нагласено,

аз лично съм готов да му дам парична награда.

(Витомир май вече я дължи – вижте защо по долу – бел. ред.)

- Но в “Хванати в изневяра” ви уличиха, че има подставени лица?
- “Хванати в изневяра” е друг формат, няма нищо общо с “Цената на истината”.

- Коя е историята, която ви впечатли най-много?
- Най-трудно ми беше, след като снимахме епизода със Соня Ву. Там имаше невероятна омраза помежду им, която неминуемо преминава и през мен, защото съм вътре в средата на цялата тази работа. И когато свършихме записа на това предаване, ми беше най-трудно да го преодолея.

- Ще седнат ли на стола и известни личности, политици, бизнесмени?
- На този етап не. Имахме обаче участници, които разкриваха неща, свързани с политици и вип-персони. За съжаление, след това се уплашиха и се скриха. Имаше и такива, които бяха заплашени. Така че засега предпочитам да не говоря на тази тема.

- Съжалявате ли за някой от участниците, който се е отказал?
- За няколко човека много съжалявам. За една учителка, която беше правила секс с ученик. Тя разкри, че й се е случвало, да не мисли за урока, който преподава, а да мисли за секс с момчето. Което сигурно се случва на всяка учителка, ама браво на жената, че беше готова да го признае. Яд ме е и за една доста квалитетна проститутка, която е част от схемата, за която всички знаят, но никой не говори.

Обслужвала е вип-персони през една от популярните модни агенции.

Ставаше дума за хора с ранг министър, зам.-министър, бизнесмен от най-най-големите. Говореше с имена.

- Тя сама ли се отказа?
- Според мен не се отказа сама.

- След изповедта на бившия сводник Роберт Симеонов за любовните му похождения с фолкпевицата Емануела жена му се разведе с него...
- Това не е негативно. Напротив, това е положително и е трябвало да го направят много отдавна. Знаят го и двамата. Тя беше единственият човек, който реагира така. След това направихме интервюта с Роберт, опитахме се и с жена му, но тя отказа. Проблемът всъщност не е бил в това какво се говори в студиото,

проблемът е бил, че той не е взел пари.

- Сред участниците трябваше да бъде и полицаят Калин Кьосев, който уби 2001 г. 16-годишната Елеонора на бул. “Патриарх Евтимий” в София. Той ще разкаже ли неговата версия?
- Не, няма да участва.

- СЕМ поиска “Цената на истината” да бъде преместено след 22 ч заради “опасността от нарушаване на дебрите нрави”. Ще се случи ли това?
- От вас го чувам това. Разбира се, че СЕМ си е в правото да дава някакви съвети, но дали е имало такова нещо, не знам. Ако Нова телевизия преценят, че трябва да го преместят по-късно, ще го преместят. Но аз лично не вярвам. Освен това какво значи нарушаване на добрите нрави? Такива неща се излъчват по всички телевизии, че едва ли ние сме им проблемът. Нищо кой знае какво не е излязло в нашето предаване.

- Бихте ли разкрили някои от най-болезнените за вас истини? Например, от какво загина баща ви? Говори се за някакви мистерии около неговата смърт.
- Поредните глупости. Когато е загинал, аз съм бил на една година. Това става в Москва. Баща ми е театрален режисьор и е трябвало да поставят в България пиеса по руски автор. В Москва отиват, за да търсят някакви документи, които да им помогнат. Качват в едно такси и таксито катастрофира. Шофьорът заспал, удрят се в един стълб.

Единственият загинал е баща ми, другите са живи.

- Работите често в тандем с Нико Тупарев, който е бил гадже на съпругата ви навремето. Това не ви ли създава понякога проблеми?
- Защо да създава проблем нещо, което се е случило преди повече от 20 години?! Това са нормални ученически неща, които са се случвали в живота на всеки човек. Ние сме приятели и до ден-днешен, живеем на 20 метра един от друг. Имаме прекрасни взаимоотношения помежду си.

Румяна Стефанова


 


Сходни връзки

Витомир Саръиванов: Елитна проститутка разкри шокиращи неща за министър! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди