изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 05:35 EET
Ицо Петрофф: “Зара продава лесбоклипче. То е скандал на годината    
ИнтервютаРокмузикантът Ицо Петрофф нашумя с една от най-скандалните книги за Лято–2009 г. – „Тайните на гей елита в БГ”, в съавторство със Светлана Терзиева – Сесил! Ето още едно скандално нейно интервю с него дадено за агенция Блиц. Не му пускаме снимка на Ицо, защото не е за гледане. Виж на момичетата, за които говори, естествено.

“Имала е интимни отношения с Мария Цветкова!”

Image
Снимки: Ивайло Шабански. Мария Цветкова при избирането си за \"Мис Плеймейт 2008\"


- Любимата ти тема е тази за златотърсачките – коя по-точно визираш сега?
- Напоследък тези „актриси” определено се коментират не само по медиите. Новата плеймейтка Мария Цветкова е вече до братя Диневи! Тя безспорно запазва приемствеността на „каките” и влезе с гръм и трясък в обсега на медиите със скандални признания, като, разбира се, става въпрос не за политици, а за мъже от бизнеса. Тя не пропусна нито един вестник или списание и разпространи навсякъде, че е имала връзка с Малкия Маргин. А после се разбра, че се е пробвала и за гадже на Стойчо Младенов–младши, за ужас и безумие на Младенов–старши. В тесен кръг от компанията на Мария Цветкова се раздухва версията, че преди Динев тя се е подвизавала в различни среди на лесбийки от модата, чрез които искала да дефилира като модел. Нещо повече – безмилостно я атакуват, че доста податливо е флиртувала и била в близки отношения с вече отново свободната Зара.

Image
Естествено и Зара беше на избирането на Мария Цветкова.

Независимо, че последната навсякъде твърдяла, че безкрайно много е привързана към своя любим Христо Сираков. Тя много съжалявала за това, че не можела да остане в близки отношения с него, но и той не се примирявал с нейните „изневери” както с жени, така и с мъже. По този повод риалити героинята твърди: „Вярно е, срещам се с други мъже, контактувам и с много жени – приятелки, за които съм била обвинявана, но в периода с него – всички те ми бяха само приятели.” Може би е вярно и сигурно определено е нормално да съжалява за крупния бизнесмен – та той е вносител на луксозни мебели, обзавеждане на хотели, на скъпи часовници, а в близкото минало беше представител на „Алфа Ромео” за България, така и представител за оръжие на италианския производител “Беретта”. Той безспорно е човек, който знае как се правят пари и по всичко личи, че когато ги изкара, също без да се замисли, умее да се забавлява и забавлявайки се, пак да прави пари.


виж в пълен размер
А Зара тогава вървеше в комплект с Христо Сираков, на когото му се чува думата при избиране на плеймейтки.

- Ти си открил нещо много интересно в Интернет за Зара?

- Колкото до историята за Красавицата и Звяра, тя всъщност се казва Светлозара Димитрова Трендафилова и е от гр. Варна. Още в „Биг брадър” тя показва лесбоотношения с другата брадърка - Мел, която в медийното пространство е известна като брадърката лесбийка. После и с Галка от „Каризма”!... Но като че ли най-новият скандал за Зара, с днешна дата, е клипчето, разпространено и директно забавляващо само определен брой хора, което наскоро беше изпратено чрез интернет. В него Божидара Бакалова и Зара Трендафилова се натискат страстно и доста прелъстително. Там определено се вижда, че сексуалните напъни са представете си в една... тоалетна! Видимо обаче в луксозно заведение. Ясно и точно се вижда, как двете без всякакъв свян, демонстрират разкрепостено сексуално отношение, като Зара е седнала върху капака на тоалетната, затиска с крак вратата, а партньорката й Бо /Божидара Бакалова/ се е притиснала страстно към нея. Двете са видимо или пияни, или дрогирани.


- А какво по-точно те правят на „забраненото” клипче?!


- Сексуалните диви амазонки се дърпат, смеят и бръщолевят секси намеци от рода: „Ах, колко е гот, супер е!” И доста често повтарят, че който види това 3-минутно клипче, ще разбере, че това е скандал №1 за годината.

виж в пълен размер
Божидара Бакалова

Клипчето явно е монтирано, защото се чува музика, която всеки, който е запознат с монтаж, веднага може да разбере, че е чалга. Дизайнерката започва със сексуални намеци към Зара, като твърди, че тя е невероятно секси, а сестрата на Ивайла Бакалова – Бо, на няколко пъти показва части от своето тяло, абсолютно разголени. А физиономиите, които прави, пред цялото време доказват, че тя явно е доста надрусана. Лесбосцените са настървени с огненометежни страстни прегръдки и целувки. Езиците са ту в устата на едната, ту в устата на другата. Разменят си нежности, ласки и дори Бо с много вещина напипва онази част на тялото на Зара, до която доскоро можеше да се приближи само г-н Сираков. От клипчето приглушено се чуват и думите: „Това може да се включи само и единствено в новия клип на „Каризма”!”, а думите на Зара: „Можем и повече!”, направо ги кара да обезумеят и двете, след което следва бурен смях! Може би за това, заради бурния смях и кикот, точно не може да се разбере всичко, което говорят, но в един момент става ясно, че имитират шоузвезди.

- Порноклипчетата в Интернет са доста тривиален похват за придобиване на слава или кой знае за какво?!...

- Тиражираните клюки и слухове, че

Зара продава лесбоклипчето за пари,

има голяма вероятност да са верни, защото е факт, че записът съществува, нещо повече – той не е бил изтрит, което означава, че и на двете е било ясно, че рано или късно ще бъде използван! А всички знаем, че целта оправдава средствата. Нужни са пари, а щом има кой да го купи и разпространи, видимо е ясно, че не е луд този, който яде баницата, а онзи, който му я дава...

 

Светлана ТЕРЗИЕВА-СЕСИЛ, БЛИЦ

 


Сходни връзки

Ицо Петрофф: “Зара продава лесбоклипче. То е скандал на годината | 5 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Ицо Петрофф: “Зара продава лесбоклипче. То е скандал на годината
Автор: Anonymous да 2009-11-05 @ 09:42 EET
I trite ne struvat kolkoto PETROFF
Ицо Петрофф: “Зара продава лесбоклипче. То е скандал на годината
Автор: Anonymous да 2009-11-05 @ 09:44 EET
za pokazvanee za6toto pone ima 4ove6tina,ate sa bezmoralni kurvi
Ицо Петрофф: “Зара продава лесбоклипче. То е скандал на годината
Автор: Anonymous да 2009-11-05 @ 18:13 EET
kakav si ti be gnusen pedal.petroff e super,sprete sas zlobata si be 6te se prasnete tapani selski
Ицо Петрофф: “Зара продава лесбоклипче. То е скандал на годината
Автор: Anonymous да 2009-11-05 @ 20:56 EET
pusnete edna snimka na huia mu toi e za gledane pedali takiva
Ицо Петрофф: “Зара продава лесбоклипче. То е скандал на годината
Автор: Anonymous да 2009-11-05 @ 20:57 EET
pusnete edna snimka na huia mu toi e za gledane pedali takiva

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди