изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 14:05 EET
Осеменяване на лесбийки – най-новата услуга в нета    
Любопитно26-годишен швед предлага осеменяване на лесбийки по интернет. В обявата му, предлагаща платен секс с лесбийки с цел оплождане, мъжът се рекламира като „използван, но в добро състояние”, пише шведското англоезично онлайн издание The Local.

Александър Кандилорос пуснал обявата след като шведски съд постанови, че няма дискриминация срещу шведска лесбийска двойка, когато на по-младата от двете жени, понастоящем на 39, е отказано правото на изкуствено осеменяване.

„Целта е да се провокира дебат, за да се види дали вследствие на съдебното решение има интерес към тази услуга,” обяснява Кандиларос.

Според шведското законодателство на всяка бездетна двойка се осигуряват 6 опита за изкуствено осеменяване. Едната от партньорките е опитала три пъти, но не успяла да забременее преди да навърши 40, след което няма право на държавно осигурената услуга. По-младата ѝ партньорка подала молба да използва другите три опита, но тя била отхвърлена – при обжалването, съдът постановил, че хомосексуалните двойки трябва да бъдат третирани както хетеросексуалните, с други думи, шестте осеменителни процедури да се извършват само върху единия партньор.

В обявата си Кандилорос пише „Всеки има право да изпита радостта да бъде родител, дори и да е в лесбийска връзка или да няма партньор.” Самият той описва обявата като „сатирична, която не трябва да се взема твърде насериозно” и включва малка закачка със съда. „Ще посетя дома на жената с най-висока оферта, след като тя установи кога е най-подходящият ѝ ден за зачеване, но ще извърша не повече от три опита.”

Обявата бързо била свалена от сайта Tradera, с аргумента, че нарушавала условията за ползване – продажбата на услуги в сайта не е позволена.

Но преди това потенциалните купувачи можели да разгледат „характеристиките” на „стоката”: „26-годишен непушач, в добра физическа форма, без наследствени заболявания или алергии,  с добро зрение, кафява коса, кафяви очи, завиден растеж на брадата, висок 1.76 m/75 kg.”

Обявата престояла един ден на сайта преди да бъде свалена. Нй-високата оферта до този момент била на стойност 15 долара.

Кандиларос уверил журналистите, че дори и да е имало по-високо наддаване, нямало никакъв риск, търгът да доведе до изневяра.

„Имам щастлива връзка с приятелката си. Обсъдихме идеята ми предварително и решихме, че каквото и да стане тя ще ме купи.”/БЛИЦ

Лесбийка начело на правителството на Исландия

Ицо Петрофф: “Зара продава лесбоклипче. То е скандал на годината

Тройка с проникване скандализира Къщата

Животът на Божидара Бакалова – 5 нежни любови и безброй разочарования

Порнозвезди атакуват София, търсят хард актриси

Джина Стоева: Бих опитала тройка

Учени твърдят, че женският организъм може да произвежда сперма

Кръвната група определяла сексуалността на човека

Задължиха донор на сперма да плаща издръжка

Део, Иван и Андрей и Анн Джи говорят за лесбийките

Скандални кадри с Дими, Стойка и Зара показа Мел от Биг Брадър

Популярни анимационни герои забъркани в сексскандал

Размяна на... любовници

Николета Лозанова презря американския Playboy

Спонсор на „Каризма“ била лесбийка от „Вивател“

ЕЛИЦА ИЗНЕВЕРЯВА НА СТУНДЖИ С ...

ЛЮСИ ДЯКОВСКА: НЕ ЗАВЕДОХ ДЕЛО СРЕЩУ ЧОВЕК, КОЙТО МЕ ИЗНАСИЛИ БРУТАЛНО!

ЗОРКА ПЪРВАНОВА СМЯТАЛА ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА ЗА "ЧАЛГАДЖИЙКА В ЖУРНАЛИСТИКАТА"

ШИНИЪД О'КОНЪР СЕ ЗАВРЪЩА С РЕГЕ АЛБУМ

10 БГ звезди, спрягани от медиите за ”обратни”

 


Сходни връзки

Осеменяване на лесбийки – най-новата услуга в нета | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди