изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 08:02 EEST
Малките тайни на перфектното гадже    
Любопитно Давай, покажи му какво съкровище има до себе си.

Остави му любовна бележка

Може би ти звучи малко глуповато, но сама ще се увериш колко полезно е това трикче. Остави му палава бележка в портфейла, колата или чантата, за да я открие по-късно. Малките неща наистина са способни на чудеса – точно както на теб ти е ужасно приятно сам да се сети да смъкне капака на тоалетната, той ще бъде безкрайно поласкан, ако напишеш на огледалото в банята, че е секси.

Изненадай го

Планирай нещо малко по-смахнато, за което се изискват повече усилия. Ето ти един симпатичен пример: изпрати му покана за вечеря по куриер в офиса. Лично е, така че няма да го засрамиш пред колегите, но същевременно ще се почувства толкова специален, че няма да излезеш от мислите му до края на деня.

Бъди момичето, в което се е влюбил

Когато иска да излезе с момчетата, се дръж също толкова безгрижно колкото в началото на връзката ви. Не пропускай да се докарваш също толкова внимателно както тогава (да, секси бельото е задължително!), ще го оцени.

Поеми нещата в свои ръце

Всички статистики сочат, че мъжете са в бойна готовност доста по-често от нас, затова той наистина обожава да го нападнеш. Особено ефикасно е, когато инициираш палава маневра, за която си сигурна, че го разпалва, но не му прилагаш твърде често – орални екстри, реализиране на някоя от фантазиите му или нещо друго.

http://www.cosmopolitan.bg/

20 Heather Rene Smith

 


Сходни връзки

Малките тайни на перфектното гадже | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди