изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 14:03 EET
Техника за отглеждане на пенис решава проблемите    
ЛюбопитноАмерикански учени успяха да разработят технология за възстановяване на твърдостта на пениса чрез имплантиране и естествено отглеждане на донорски клетки в организма на пациента, съобщава MIGnews.com.

Технологията е била изпробвана на 12 бели заека. В течение на 1 минута след появата на зайка в полезрението им те осъществявали полов контакт, който в 83% от случаите бил успешен.

Изследването е на учени от института по регенеративна медицина при университета Уейк Форест в Северна Каролина. Ръководителят на проекта, професор Антъни Атала, казва: "Резултатите са много обнадеждаващи и технологията може да бъде приложена на пациенти, които се нуждаят от реконструкция на пениса. Ние се надяваме, че пациентите с вродени аномалии, рак на пениса, травматични повреди и нарушения на ерекцията ще получат адекватна помощ".

Резултатите от изследването на Атала са публикувани в списание Proceedings of the National Academy of Sciences. Основен принцип на разработената технология се являва отглеждането на еректилна тъкан в лабораторни условия от клетки на донор. Тестовете показали, че биологичната реакция на организма към отгледаната тъкан отговаря на нормата.

Сега учените от института по регенеративна медицина работят над еще по-амбициозен проект – отглеждане в лабораторни условия на напълно функционален мъжки полов орган. Скептиците трябва да знаят, че в лабораторията на института по-рано е била разработена техника за отглеждане на пикочен мехур, който е бил успешно трансплантиран на 30 пациенти. /БЛИЦ

Мъже, удължете живота си със... секс

Мъжеството ни нараства с 30 сантиметра за следващите 400 години

Малък или голям е моя пенис?

Вкараха кожа от пенис на кит в кола

Новата творба на Давид Черни - фонтан от висящи пениси

Легенди за страстта

Афродизиаците

Митьо Крика се тъпчел с морски пениси

Туркиня отряза и изхвърли през прозореца пениса на любовника си

Признаците на женския оргазъм

ЛЮБОВНИЯТ МАРАТОН СИ ИМА МАЙСТОРЛЪЦИ

Ревнива рускиня взривила пениса на приятеля си


 


Сходни връзки

Техника за отглеждане на пенис решава проблемите | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Техника за отглеждане на пенис решава проблемите
Автор: Anonymous да 2009-11-13 @ 17:47 EET

Значително по-интересен е въпросът, ако намерим метод да живеем средно до 200 години и той масово се внедри, какво ще е отражението върху човечеството?  :))))


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди