изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 12:45 EEST
Хю продадe Плейбой за $300 милиона, Хю, зайчето, става модна марка    
Ред и сигурностМъжкото списание Плейбой (Playboy) може скоро да бъде продадено, както и свързаният с него медиен конгломерат. Исканата цена за култовата марка е едва 300 млн. долара, съобщи вестник Лос Анджелис таймс. Кризите във финансовия и медийния сектор засегнаха особено тежко Плейбой ентърпрайсиз (Playboy Enterprises), компанията майка на списанието.

Тиражът на най-популярното еротично издание падна до 2.5 милиона, което е далече от пиковите 7 милиона през 1970-те.

Един от вероятните купувачи е компанията Айконикс (Iconix), която е собственик на модни марки като Лондон фог (London Fog) и Джо Боксър (Joe Boxer). Айконик може би има интерес да превърне прочутото лого - зайчето на Плейбой - в модна емблема.

Това е втора драстична промяна за Хефнър, който се разведе през септември със съпругата си Кимбърли Конрад (47 г.), с която са разделени от 11 години.

Неуморният мачо Хефнър, преспал с над 1000 жени, се зарича да прави секс до 100 години. Той живее в култовото си имение Плейбой с трите си спътници в живота - Холи Медисън, Кендра Уилкинсън и Бриджит Маркуард. Открито заявява обаче, че е готов да се посвети единствено на благоверната Холи. Неотдавна Кендра разкри, че Хефнър не можел вече да я задоволява сексуално. 22-годишната плеймейтка се оплака публично, че трябвало да разчита на сексиграчки, защото старият Хю я оставял да го чака твърде дълго самичка в спалнята. http://www.marica.bg

ИКОНАТА

Първата гола красавица на страниците на Плейбой през 1953 г. е Мерилин Монро.
Сред звездите, лъснали по кожа в списанието, са Бо Дерек, Стефани Сиймор, Мадона, Катрин Деньов, Мелани Грифит, Ла Тоя Джаксън. В зряла възраст позират Сара Фосет, Лили Иванова, Алла Пугачова.

http://www.marica.bg

Бащата на "Плейбой" спря да кръшка на 81

1000 жени минаха през леглото ми

Хю Хефнър продължава да мечтае, докато се чуди дали да се ожени

Лулата и халатът са негова запазена марка. Може да си ги позволи дори на пресконференция, защото е от най-големите в световния шоубизнес - Хю Хефнър. Създателят и издателят на списанието и философията "Плейбой", чиято емблема е палавото зайче, е икона на разкрепостената сексуалност. Той е говорител на революцията, преобърнала представите за свободната любов. Мерилин Монро е първото момиче, грейнало в целия си блясък върху корицата на мъжкото списание през 1953 година. Днес от него се продават 7 млн. броя месечно, а собственикът му е открил 23 клуба "Плейбой". Около 1000 "зайчета" са минали през леглото му и продължават да го правят. Роденият преди 81 г. в Чикаго Хеф е магистър по психология, с втора специалност "Литература и изкуство" от Илинойския университет. Признава, че още като студент му идва идеята за списанието. На 22 се жени за съученичката си Милдред Уилямс. Резултатът от 10-годишния им брак са дъщерята Кристи (1952) и синът Дейвид (1955). След три десетилетия Хефнър отново прекъсва ергенския си живот. Този път булката е момичето на "Плейбой" (1989), 36 години по-младата Кимбърли Конрад. Тя го дарява с още двама синове - Марстън (1990) и Купър (1991) и 8 години спокоен живот, докато не му изневерява. Оттогава през леглото на Хю минават всички момичета от корицата на "Плейбой", стига да са между 18 и 28 години. "Най-изненадващото е, че те го искат", скромничи магнатът пред сп. "Венити фейър". Империята "Плейбой", издигнала готическа осанка на хълм на булевард "Сънсет" в Холивуд, е снимана в "Ченгето от Бевърли хилс II" и "Сексът и градът". Именно там Хефнър прави оргии с по три наведнъж, всяка една с половин век по-млада от него. Виаграта е верният приятел на плейбой №1 в света, независимо че неотдавна получи инфаркт.
Днес той се кълне, че отново е лудо влюбен.
Ето какво казва Хефнър пред репортер на "Мейл" по повод новата си тръпка.


Хю Хефнър с Бриджит Маркарт (вляво), Холи Медисън и Кендра Уилкинсън
- Г-н Хефнър, вярно ли е, че ще направите 27-годишната "Мис Хавай" Холи Медисън ваша трета съпруга?
- Обичам я повече от предишните ми две жени. Тя ме задоволява напълно. Всичко, което правя, е много по-забавно, защото го споделям с нея. Харесваме една и съща музика и филми. И най-важното - много си пасваме в секса. Но не смятам да се женя, въпреки че връзката ни ще бъде моногамна. От двата си брака разбрах, че когато човек се подпише, престава да опитва, да експериментира с партньора си. Няма да изгоня Кендра (23) и Бриджит (32), които също живеят при мен в момента. Но те вече ще имат друга роля.
- Каква ще бъде тя?
- Е, все пак съм реалист...
- Не е ли много голяма разликата във възрастта между вас и Холи?
- Все още съм момчето, което сънува мечтите си. Питър Пан, може би. Но това не е детското царство "Невърленд" на Майкъл Джексън.
- Как от родители, набожни учители пуритани, се пръкна чудо като вас?
- Бях свидетел на техния полуживот, ограничен от религиозни постулати и лицемерни морални норми. В семейството ми нямаше прегръдки и целувки. Майка ми непрекъснато беше потискана от баща ми. Затова реших да живея пълноценно. Записах се да уча "Психология", за да проникна дълбоко в тъмната страна на сексуалността. Майка ми даде първите 1000 долара, за да започна "Плейбой". Не защото споделяше концепцията, а защото вярваше в сина си. Но никога не си позволих да повторя конкуренцията, сп. "Пентхаус", където женското тяло е представяно от гледна точка на гинеколога. Напротив, опитах се да направя интелигентен продукт за масовия читател. Наред с голите снимки на прочути жени - от Джоан Колинс до Анна Никол Смит, излизаха и стойностни интервюта с известни личности. Жан Пол Сартър, Дали, Владимир Набоков, Труман Капоти и дори Фидел Кастро са разголвали душите си на нашите страници.
- Кога за първи път опитахте сладостта на секса?
- С Мили, първата ми жена, още когато бяхме в колежа. Преди това бяхме платонически гаджета две години. За онези времена това беше нещо нормално. Повечето от моите приятели не бяха правили секс, преди да се оженят. Ние с Мили малко избързахме. Бях девствен, но тя ми призна, че не съм първият й мъж. Това беше най-опустошителният момент в живота ми. Оказа се, че жена ми има повече сексуален опит от мен. От този миг нататък винаги имах усещането, че "другият" е с нас в легло. След като се разведох през 1959-а, се отдадох напълно на жените. Общоприето е схващането, че англичанките са потиснати, но не е вярно. С носталгия бих казал, че отвъд потиснатостта си те са много диви.
- Защо през 1989 г. разпуснахте харема си и се оженихте повторно?
- Тъкмо бях получил инфаркт и смятах, че бракът ще бъде спасително убежище до края на живота ми. Затова верността не беше проблем. Бяхме заедно осем години и през цялото време не изневерих на Кимбърли. Другите жени не ме изкушаваха. Странното е, че се чувствах по-възрастен, отколкото съм сега. Нали се сещате, че тогава виаграта още не беше измислена.
- Вярно ли е, че сте си купили гроб до този на Мерилин Монро?
- Да, в мемориалния парк "Уестууд" в Лос Анджелис. Независимо че с Мерилин Монро не бяхме близки, искам да бъда погребан там. Намирам в това нещо романтично, защото времето, по което тя се появи в "Плейбой", беше най-хубавото за мен.
- Доволен ли сте от живота си?
- Напълно! Кой на тази планета е имал по-добър живот от моя. Никой. Ако имах шанс повторно да изживея дните си, пак щях да искам да съм това, което съм. Все още се учудвам колко далеч стигнах и нямам намерение да губя това. Смятам, че съм най-големият късметлия на земята.
Страницата подготви
Искра Крапачева
paper.standartnews.com
 


Сходни връзки

Хю продадe Плейбой за $300 милиона, Хю, зайчето, става модна марка | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди