изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 05:42 EET
ХОРОСКОП ЗА 19 НОЕМВРИ    
Хороскоп
ХОРОСКОП ЗА 19 НОЕМВРИ


ОВЕН - Ще ви вълнуват възможностите ви за личен просперитет, разчитайки знаците и предвид стремежите си. Подкрепата на влиятелни и добронамерени хора ще внесе известно успокоение в душата ви.

ТЕЛЕЦ - Близостта на хората, които обичате ви дава енергия, което се отразява добре на духа ви. С настроение ще се захванете или довършите задачите, които планирате за деня.

БЛИЗНАЦИ - Пазете силите и времето си за по-важните неща, не се хабете излишно. В този ред на мисли не търсете конфронтация с никой и не пречете на другите да изразят мнението си по общи въпроси.

РАК - Всичко, което преживявате се отразява на хората около вас, за това бъде по-делови и не ги натоварвайте излишно с проблемите си. Спокойните и съдържателни отношения са за предпочитане.

ЛЪВ - Абстрахирайте се от излишни вълнения и приведете мислите си в кондиция, предстои ви да вземете важно решение. Съобразете се и мнението и на хората, които имат отношение по въпроса.

ДЕВА - Ангажирането ви с нечии проблем може да ви затрудни доста днес. Предвид добрите ви позиции на работното място можете да поискате доста по-високо възнаграждение.


ВЕЗНИ - Ако сте повече открити в отношенията си ще срещнете съпричастност и уважение от хората, с които общувате. Прецизността, с която се отнасяте към работата си ще ви помогне.

СКОРПИОН - Не се страхувайте да сте предприемчиви и проявете находчивостта си, за да ви бъде по-лесно с възникващите затруднения. Решаване на финансов въпрос, личен или на семейството.

СТРЕЛЕЦ - Последователността в действията ви е гаранция за вашия успех. Добре владеете умението да извличате най-доброто за себе си от всяка ситуация, така ще бъде и днес.

КОЗИРОГ - Общуването с приятни хора ще ви помогне да се отървете от тревожните си мисли и да разведрите деня си. Интересът ви към духовното и всякакво очистване е предпоставка за бъдещи успехи.

ВОДОЛЕЙ - Можете да имате повече и да постигнете целите си само, ако работите упорито и без колебание. Подобряване на бизнеса е сред приоритетите ви и всичко, свързано с парите ви.

РИБИ - Ако имате индикации, които говорят за назряващ здравословен проблем незабавно се консултирайте със специалисти. Мислете по-ведро. Ново начало за някои, свързано с работа.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 19 НОЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди