изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 18:43 EEST
Касим Дал: Красьо ми е приятел, ходим на лов    
Общество
Това са разговори с добър познат, приятел, познавам го от 4-5 години и съвсем нормално е да си говорим по телефона, призна зам.-председателят на ДПС Касим Дал по повод информацията, че е провел 123 разговора с Красьо Черния. \"Моите впечателния са за един млад човек, който е мой приятел и аз няма от какво да се притеснявам\", добави заместникът на Ахмед Доган пред bTV.


На въпрос какво ги свързва, той отговори, че имат общи хобита и ходели заедно на лов.
Относно чий интерес изпълнява той, според Касим Дал много хора си измиват ръцете с него и той е бушон, използван в междуличностните битки във Висшия съдбен съвет.
\"Но нашето приятелство няма нищо общо с това, което се случва с него- Още повече, че  не искам да се хващам на всички тези ченгеджийски истории на Яне\", категоричен беше депутатът от ДПС, цитиран от БГНЕС.
Информацията за четиримата депутати, общували с Красимир Георгиев, беше разпространена от лидера на РЗС Яне Янев. (Виж линка долу)
На въпрос дали смята, че някой умишлено се опитва да криминализира ДПС, както неотдавна заяви Ахмед Доган, той отговори, че движението никога не се е опитвало да опъва политически чадър.
\"Аз никога не съм участвал и никога не съм участвал в незаконни неща\", заяви Дал.
Запитан дали ДПС е единно, той отговори: \"ДПС е много единно, но има и грешки – който не работи, той не греши. ДПС продлъжва напред и ще бъде в политиката на България\", каза в заключение Касим Дал.
Вчера колегата му Лютви Местан, който също попадна в списъка с депутати, говорили с Красьо, заяви, че трябва да бъде изваден от него. Той ми е звънял, а аз съм му затворил, когато съм разбрал, че е непознат човек, заяви Местан. Другият депутат от ДПС, уличен за връзки със скандалния бизнесмен, бе Ердоган Ахмедов. Засечени са и контакти на Кирил Добрев от БСП, който обаче също заяви, че иска разпечатки, защото не знае кой е този \"25-годишен пикльо\" Красьо.  Дир.бг
 


Сходни връзки

Касим Дал: Красьо ми е приятел, ходим на лов | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди