изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:38 EET
Монахиня след порно участие: Оргазмите ми бяха истински    
ЛюбопитноЛюбимата на милиони зрители 31-годишна актриса Антйе Мьонинг, добила популярност с ролята си на монахинята сестра Джени в един от най-хитовите сериали на германската държавна телевизия ARD - “Um Himmels Willen“ (б.а. в превод на български "О' Господи!"), се снима в порно продукция.

Край с молитвите към Бог – в новия филм на Мьонинг, чиято премиера ще бъде на 4 март 2010 година само за отбрана аудиория, става въпрос за сериозни неща: орален секс, мастурбация и игри с дилдо, пише най-тиражният вестник в Европа “Билд”. Заглавието на порно филма е “Ангелът с мръснишките криле”.

“Оргазмите ми в новия филм бяха истински. Някои сцени бяха заснети на няколко пъти и всеки път оргазмите ми бяха истински”, споделя Антйе Мьонинг пред “Билд”.

Сюжетът на филма е следният: Три безсрамни ангела обикалят Земята. Новобранецът сред тях е ангелът Луси (Антйе Мьонинг). Тя трябва да се докаже като мръснишки ангел и да изживее най-съкровените си желания. Точно това и прави тя. Мотото й е: “Аз правя секс, значи това съм аз!”

Без никакви задръжки любимата на много германци актриса прави секс с няколко мъже във филма, мастурбира с дилдо на сцената на секс клуб. “Всичко, което се вижда във филма, е истинско. Всеки пенис е истински, а и шоуто с дилдото е истинско”, отбелязва Мьонинг.

На въпроса дали човек не трябва да е ексибиционист, за да участва в такива сцени, тя отговаря: “Да, иначе не може да се заснеме нищо. Нямам проблем с това, да се показвам гола. Още в младежките си години съм го правила. Понякога излизам навън с прозираща блуза и това ми харесва”.

Говорителят на ARD Бурхард Рьовер пък коментира участието на Мьонинг в порното така: “Тя е прекрасна актриса в нашия екип на сериала “О’ Господи!”. Но тя не е обвързана с договор само към този сериал и е свободна да се снима и в други продукции, които намери за добре”.

Още през януари блио 7 млн. зрители ще наблюдават новите серии на “О’ Господи!” и главната роля Антйе Мьониг отново ще бъде послушната монахиня сестра Джени.

Георги Красимиров Георгиев, БЛИЦ
 


Сходни връзки

Монахиня след порно участие: Оргазмите ми бяха истински | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди