изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 04:51 EEST
Бразилката Лариса Рамос е "Мис Земя 2009"    
Мис & Мистър
20-годишната бразилка Лариса Рамос спечели третия по престиж в света конкурс за красота \"Мис Земя 2009\". Студентката по биология впечатли журито освен с красотата си и с разказа си за замърсяването на въздуха в родината си Бразилия.


Конкурсът за красота \"Мис Земя\" се явява третия по престиж в света след \"Мис Вселена\" и \"Мис Свят\". Той се провежда от 2001 година, като сега домакин бе екокурорта Борекай в провинция Аклан на Филипините.

Участие в надпреварата тази година взеха общо 79 претендентки, но най-достойна за победителка се оказа бразилката Лариса Рамос. Тя получи короната си лично от миналогодишната победителка Карла Паула Анри. 

Подгласничките на \"Мис Земя\" носят титлите \"Мис Земя Въздух\"(Сандра Сайферт от Филипините), \"Мис Земя Огън\"(Алехандра Ечевария от Испания) и \"Мис Земя Вода\"(Джесика Барбоса от Венецуала).

След края на конкурса всички те взеха участие в специална фотосесия, която се проведе на плажа на екокурорта Борекай. /БЛИЦ

ПОВЕЧЕ СНИМКИ ОТ СЪБИТИЕТО МОЖЕТЕ ДА НАМЕРИТЕ ТУК


 


 


 

 


Сходни връзки

Бразилката Лариса Рамос е "Мис Земя 2009" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди