изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 19:48 EEST
Кристиян Коев: Правил съм групов секс с 20 души!    
Интервюта Размерът има значение, категоричен е Златната флейта.

Кристиян Коев е само на 35, но вече има над 900 концерта зад гърба си. Специалистите го нареждат сред шестимата най-големи флейтисти в света. Той е единственият музикант, свирил на частно парти в чест на принц Чарлз при посещението му в Италия. Едно общество от четиридесетина богати италианци го следва с частен самолет при всеки негов гастрол на Ботуша.

Някога Кристиян не можа да си купи шкода, но сега има черен \"Шевролет-Камаро\", една от 50-те юбилейни бройки, произведени за всеки щат от Америка. Само неговата е регистрирана в Европа. Има освен това \"Ланчия\" и мощен мотор за лятото. На сцената е звездата в блестящ смокинг, на улицата е небрежно облечен, почти незабележим млад мъж с вид на тийнейджър. Една от най-скъпите му вещи е златната флейта, която е направена по поръчка в Япония и е съобразена с неговите ръце, пръсти и устни. Тя се превръща в негов постоянен спътник и често допълва името му в афишите – Кристиян Коев – Златната флейта.

..................................
- Ти твърдиш: „Теоретично приемам всичко в секса, но в личностен план не мога да спя с мъж!”. Защо, не си ли опитвал никога или поне в някой твой еротичен сън?

- Не, не съм и не мога да спя с мъже! Според мен това са природни дадености, с които човек се ражда. Поради същата причина ми е невъзможно да имам еротичен сън с мъж - явно природата не го е заложила в мен. Но го приемам и не съм противник на хора, които изпитват удоволствие и водят бисексуален живот. Това е част от личната свобода и съществуване на всяко човешко същество, а тя е най-ценното, което притежаваме.

- Защо в медийното пространство всички са убедени, че Кристиян Коев е гей? Възможно ли е да не казваш истината, възпрян от всеобщото мнение и все още патриархално-консервативното ни общество?
- Не е възможно да не казвам истината! Знаете от различни мои публични
изяви, че общественото мнение малко ме интересува. Пример за това беше

поканата ми към Азис

да изпее най-известната ария на Шуберт, която е молитва, в зала “България” на мои концерт. Тогава общественото мнение беше скандализирано до степен, че се правеха и предавания за случая. Ако ме интересуваше толкова мнението на обществото, то бих изпитал страх.

Но тук пак идва най-святото нещо, в което вярвам - свободата на човек!
Затова, ако някога съм имал еротичен сън с мъж или съм бил с мъж, нямаше да имам никакъв проблем да стане ваше достояние.

- Би ли се заклел, че никога не си спал или пожелавал мъж?
- Да, бих се заклел и се заклевам, че с мъж не съм спал и нямам влечение
към същия пол въпреки мнoгoбройните приятели и познати с такова влечение, които имам.

- Ако отидеш да участваш в скандалното предаване „Цената на истината”, какъв е въпросът, от който най-много се страхуваш и не би искал да ти бъде зададен?
- Доста провокативен въпрос! Но все пак ще отговоря така: няма въпрос от които да се страхувам толкова много. Поради факта, че не робувам на общественото мнение и смятам, че като общо обществото се дели на 2 типа хора: тези които сънуват и в реалност осъществяват сънищата си, и тези, които сънуват, но ги е страх да ги осъществят. Първият тип са личностите, може би малко егоцентрични и нарцистични, но личности, за които обществото говори. Вторият тип, поради желание, но страх да направи сънищата в реалност, говори и обсъжда първия тип хора и така и те мъничко се чувстват личности. Затова не мисля, че мога да изпитвам страхове, че аз съм аз.

- Наистина ли Кристиян Коев няма непостижима еротична мечта?
- Нямам непостижими еротични мечти! Винаги има съмишленик, който е от твоята кръвна група, така да се каже, с който да осъществиш еротичните си мечти. Пък и в днешното разкрепостено общество може би е и най лесното!

- Тогава коя твоя най-желана сексуална мечта осъществи досега?

- Няма нещо, което да не съм опитал

от любопитство, освен, както казах, да спя с мъж, тъй като това никога не е било моя мечта.

- Защо обичаш, като правиш секс, около теб да има огледала – това те възбужда физически, отразява голямото ти его или прави образа ти по-силно отразен?
- Може би по малко от всичко! Това би трябвало да го каже някой психоаналитик! Но факт е, да, че ми доставя удоволствие. Дори не
разбирам хората, които се крият или търсят тъмнина.

- Размерът има ли значение и защо?
- За размера май е по-удачно да се питат жените. Аз мисля, че има, колкото да се опитват да пласират теорията, че няма. Да, според мен има. И все пак това касае повече жената.

- Най-безразсъдния групов секс, който си правил? И в каква конфигурация мъже - жени?
- Не си спомням с точност, но сигурно около 20-ина. В годините, когато
това се е случвало, беше изключително скандално, защото бяхме ученици в тоталитарно общество. Затова беше и двойно по-привлекателно и интересно за нас.

- Имало ли е момент, когато след сексуален акт да си се почувствал унижен?
- Не мисля, че е възможно в секса да има унижение. Може би единственото място, което няма унижение и всичко е позволено и нормално, е сексът.

- А да желаеш някого толкова много, че да искаш да го насилиш сексуално?!
- Не мисля, че съм способен да насиля сексуално някого.Пък и щом желая толкова много някого, означава, че искам да му доставя удоволствие. Да, като се замисля, най важната част в секса е да виждаш, че доставяш удоволствие, освен ако насилието не доставя удоволствие на партньора ти…

- Практикувал ли си садо-мазо секс?

- Садо в умерен вариант - да, защото е доставяло удоволствие, мазо – не,

защото на мен не ми доставя удоволствие

- Отношението ти към аналния секс?
- Нормален. Не съм против, щом е хубаво на партньорката ми, стига това да иска. Дори в живота си съм срещал жени, които изпитват по-голямо удоволствие от него.

- А към оралния?

- Оралният мисля, че няма какво да се обсъжда! По-голяма нормалност от него, здраве му кажи! Разбира се, позитивно отношение!

- Кой е най-силният /или продължителен/ оргазъм, които си получавал и с кого?
- При мъж е странно да се говори за продължителен оргазъм. Поне физиологично. Той просто е оргазъм. Да, по осезаем е след продължителен секс. А с кого? Все пак не съм на 14 години и не се е случвало еднократно!

А и нямам тефтерче като Митьо Пищова, за да извадя „хрониката”.

- Последното грехопадение на Кристиян Коев?
- Нямам грехопадения, аз съм ангелче - не знаехте ли? Не, няма
нещо в секса, което да смятам за грехопадение! Така че наистина нямам. Слава Богу, не живеем в някои луди щати на САЩ, където секс можеш да правиш само в определена поза, ако ли не - си подсъдим! За мен там трябва да пратят психиатри за масови прегледи.

- И последно - сексът за теб е...
- Сексът за мен е като храната - гладен си - ще ядеш. И от двете изпитваш удоволствие, и то голямо. Но правя разлика между секс и любене. И двете са прекрасни! Просто за да се любиш, трябва да си
много влюбен, което се случва рядко...

Едно интервю на Светлана Терзиева - СЕСИЛ

http://blitz.bg

 


Сходни връзки

Кристиян Коев: Правил съм групов секс с 20 души! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди