изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:25 EET
Установено е колко продължава идеалният секс    
ЛюбопитноКраткият полов акт се отразява негативно върху здравето на човека. Това обявиха английски биохимици, които изчислиха минималното време за правене на любов. В хода на своите експерименти специалистите доказали, че сексът започва да влияе положително на човека на 31-та минута! Защо именно тогава?

Във всички тъкани на нашия организъм и неговите органи в спокойно състояние се синтезират така наречените свободни радикали. Те се натрупват в организма и поглъщат вътреклетъчния кислород, като по този начин отключват поредица от химически реакции, вредни за организма.В резултат на това се появяват различни болести– от язва на стомаха до импотентност и стареене на клетките.

Един от начините за решаване на проблема се оказва сексът. Той, както се изяснило, е способен да неутрализира свободните радикали, но е необходимо да продължи достатъчно дълго. Само в този случай в кръвта започват да се отделят хормони, които защитават кислорода и се явяват "врагове"на свободните радикали, пише Erolib.ru.

Полезните хормони започват да се натрупват в организма от първите минути на правенето на любов. По тази причина даже предварителните ласки слагат началото на борбата със свободните радикали. Но решаващият удар по тях настъпва на 30-40-тата минута от любовната игра.

За мнозина този маратон не е по силите им.  Отчитайки това, изследователите съветват: прави любов по- рядко, но по- дълго. "Продължителният секс", казват те, "не само пази организма от свободните радикали, но влияе положително и в други направления. За диабетиците, например, е полезно да разтегнат любовната среща до 45 минути. За това време в организма ще успее да се отдели фермент, близък по действие до инсулина. И излишната захар се неутрализира". /БЛИЦ

Техника за отглеждане на пенис решава проблемите

Секс удар по свинския грип

Мъже, удължете живота си със... секс

Секс без задръжки или как да го подлудим

Малък или голям е моя пенис?

Изневярата - по-добра от аспирин?!

Капка мед за страст

Вумбилдингът: фитнес за секс-богини

Израелски бедуини патентоваха народно средство против диабет

Скаридите правят мъжете секс машини

Истини и лъжи за женския оргазъм

Сексът, жените и липсващото "О"

Сексът лечи всички болести

Измислиха спрей за удължаване на секса

Sex - анимирани секс пози - І част

Sex - анимирани секс пози - ІІ част

 


Сходни връзки

Установено е колко продължава идеалният секс | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди