изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:46 EET
ХОРОСКОП ЗА 27 НОЕМВРИ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 27 НОЕМВРИ


ОВЕН - Ако се почувствате не във форма потърсете лекарска помощ, за да се възстановите бързо и без усложнения. Във връзка с професионалните ви задачи ще имате срещи с подходящите хора.

ТЕЛЕЦ - Ще намерите изход от създалата се ситуация, каквито и настроение да буди това у вас. Разнообразни контакти и изяви в различни сфери, с които ще впечатлявате със силата на аргументите.

БЛИЗНАЦИ - Ще разнообразите ежедневието си, ако предпочетете по-приятни занимания, с които да освежите мислите и настроението си. С приятели ще се разведрите, обменяйки информация.

РАК - Изостанали служебни задачи ще ви принудят да потърсите по-добри решения, за да наваксате пропуснатото. Работейки и върху квалификацията си, ще попълвате знанията си.

ЛЪВ - С професионален поглед за нещата, над които работите няма да пренебрегвате и предложенията на партньорите си. Вземайки заедно решенията, ще изисквате и поделяне на отговорностите.

ДЕВА - Ще отстоявате позициите си така добре, както и се трудите. Разумни и прагматични, ще избегнете подводните течения, с които сте заобиколени и няма да се разочаровате от себе си.

ВЕЗНИ - Ще подкрепите някого в старанието му да се представи добре или да си осигури финансиране на започващ проект. Във възможностите ви днес е и повече, стига да не ви липсва желание.

СКОРПИОН - Развили сте способности, благодарение на които успявате да вниквате във важните неща и търпеливо ще работите по детайлите. Ще се чувствате харесвани и желани.

СТРЕЛЕЦ - Промените, налагащи се по причини, които не зависят от вас няма да се отразят неблагоприятно на работата ви. Ще бъдете защитени и ще довеждате делата си до добър край.

КОЗИРОГ - Ще се наложите с идеите си и много хора ще ви повярват. Добри възможности за издигане в йерархията, от които ще се възползвате или ще работите за утвърждаване на вече извоювани позиции.

ВОДОЛЕЙ - Заобиколете се с хора, чието присъствие ви носи добро настроение и зарежда с позитивни мисли. Нуждаете се от тях и за да избягате от стреса, който ви владее в последно време.

РИБИ - Развитията през последните дни влияят върху желанието ви за изяви. То се отразява положително и на духа ви, с готовност сте за повече работа, общуване и интимна отдаденост.



 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 27 НОЕМВРИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди