изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 18:59 EEST
15-годишна в болница след 7 водки в дискотека    
НовиниМомичето било изпило 7 водки. То видимо изглежда по-голямо за възрастта си и явно е заблудило екипа в заведението и никой не й е потърсил лична карта.


15-годишна ученичка от симитлийското село Долно Осеново е открита в безпомощно състояние в центъра на Благоевград, след като изпила огромно количество водка в дискотека, съобщи вестник "Струма".
Момичето било с компания в новата дискотека в хотел “Ален мак” - “Джулиани”, след като й прилошало, я извели навън. Припадналата ученичка е настанена от спешен екип в благоевградската болница в нестабилно състояние, неадекватна, със силна интоксикация на организма. Направена й е стомашна промивка и е стабилизирана, оставена е под лекарско наблюдение в приемното отделение.
Момичето било изпило 7 водки. То видимо изглежда по-голямо за възрастта си и явно е заблудило екипа в заведението и никой не й е потърсил лична карта.
Статистиката сочи, че всяка седмица спешните екипи оказват помощ на тийнейджъри, употребили алкохол. Рязко спада възрастовата граница, учащите започват да пият на 12-13-годишна възраст. Тревожен е фактът, че момичетата пият повече от момчетата. 90% от учениците са пробвали алкохол. 50% от тийнейджърите пият всяка седмица. dir.bg
 


Сходни връзки

15-годишна в болница след 7 водки в дискотека | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди