изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 07:50 EEST
Ученическо порно скандализира Шумен    
Новини

Отново се появи ученически порно клип. Родители на ученици от Математическата гимназия в Шумен са шокирани от това, че са открили порно клип в телефоните на децата си. В клипа участва 15-годишна ученичка която мастурбира.



Девойката сама е заснела с уеб камерата на компютъра у дома си скандалните сцени. Скандалният клип бил даден на неин връстник, който учи във Варна. Предполага се, че и той го е разпространил.

От три дни клипът се прехвърля от телефон на телефон срещу един лев.

Родителите на по-малките деца недоумяват защо ръководството на училището и педагогическият съветник не са взели мерки да се спре разпорстранението му и защо до днес просветният инспекторат не е уведомен за това.

До късния следобед в четвъртък никой от ръководството на училището не е информирал просветния инспекторат за случващото се.

Сигналът дошъл неофициално и са водени разговори с директора и зам.- директора. След намесата на инспекторите са взети мерки да се спре прехвърлянето на клипа.

Неофициални източници от училището в Шумен съобщиха, че ръководството се кани да изключи ученичката.
Момичето и нейната майка, която също научила тази история, са в шок. Психолог от Комплекса за социални услуги в Шумен е разговарял с тях, за да намали напрежението им.

Местни журналисти се канят за защитят девойката пред нейните учители, ако се стигне до изключване й, защото според тях така те поощряват предателството и желанието и на други да последват варненския хлапак и по този начин да злепоставят свои приятели уж на шега. Момичето, автор на нелепия виедоклип, е една от най-добрите ученички в класа си.
 
Не е ясно обаче защо момчето, за което е бил предназначен клипът, е поставило на това изпитание съученичката си. 

\"Мацката е яка, аз имам клипа, но пак ще кажа - в клипа тя казва, че не искат да я снимат и мисля, че май е била напушена\", коментира air_J от тийнейджърски форум. 

Valentinka_1990 пише: \"Всеки си решава какво да прави, но според мен дори момичето да е искало да го направи, едва ли би й станало хубаво като види, че клипчето е в интернет. Обаче не мисля,че трябва да бъде изгонено (от училището бел. ред.), защото каквото прави извън училище, си е нейна работа и сексуалния й живот не засяга учителите\". 

Припомняме, че през април в Шумен имаше друг такъв скалдален случай, при който безпроблемно между учениците на елитна гимназия се разпространяваше порноклип на ученичка, която прави секс с двама мъже. Тогава съученици на момичето споделиха, че въпросният клип се притежава от почти всеки в училището.

От кадрите става ясно, че момичето прави секс в хотел с двама мъже, единият е бивш неин приятел, а другият мъж е бивш затворник. /БЛИЦ

ШЕСТОКЛАСНИЧКА ОТ ДОБРИЧ СЕ ЗАСНЕ В ПОРНОКЛИП И ВЛЕЗЕ С НЕГО В ИНТЕРНЕТ

Ученици гледат порно с учител

16-годишен ученик разпространявал порно клипове

Порноскандал със звезда от \"Забранена любов\"

\"ЗАКРИЛА НА ДЕТЕТО\" ЧАКА ПРОВЕРКАТА НА ОДП ЗА ПОРНОКЛИПЧЕТО НА ШЕСТОКЛАСНИЧКА

11 души бяха арестувани по случая с разбития в Гърция канал за детска порнография

Испанските власти задържаха 26 души за ползването на детска порнография в Интернет

 


Сходни връзки

Ученическо порно скандализира Шумен | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди