изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 06:55 EEST
Георги и Димитър Бедникови : Правили сме групов секс с близначки!    
Интервюта Жоро: \"Една жена се опита да ме изнасили в мъжката тоалетна\" Митко: \"Насадих се на една съсипана измекярка и комплексарка, убита от живота\"

Братята Георги и Димитър Бедникови са едни от най-известните и скандални екстрасенси у нас. Те са и медийни босове, собственици на БГТВ. От Нова Година пускат и интернет телевизия.
Двамата братя поддържат завиден стандарт, което ги прави едни от най-желаните ергени у нас. А ако съдим от интервюто им за „ШОУ”, са и големи палавници…

.......................................
- Вие, като сте екстрасенси, усещате ли една жена, когато е зажадняла за секс, и какво правите в този случай?
Жоро: Не е нужно да имаш екстрасенски способности, за да усетиш и разбереш жената, че те желае и че е възбудена. Трябва просто да си истински мъж, за да го усетиш!
Митко: Достатъчно е да видя как очите й са влажни като на котенце. Просто се променя изражението на жената, която те желае.

- Знам, че съвместно сте правили групов секс. Разкажете за една такава вакханалия, но с детайли!
Жоро:
Само мъже с големи комплекси за своето мъжко достойнство не са правили такива групови изпълнения. Малко са мъжете, които не желаят или ги е срам.

Ако трябва да ти опиша такива сцени и случки - ще трябва да напишеш роман! Имали сме случки с близначки, с компании, с приятелки, с приятелките на приятелки! Имало е случай дадена девойка да ме покани на гости на вечеря, интимна уж, аз отивам и там още две приятелки, уж за малко. И аз питам моята приятелка - какво правят те тука, нали се разбрахме да бъдем двамата, а тя ми отговаря:

„Ами, какво, дай да помогнем на моите приятелки, знаеш ли от колко време не са правили секс!”

Имам и друг случай - очаквам девойка, с която чат-пат си правим секс, а тя идва с още една приятелка и ми казва: „Нали нямаш нищо против, че обичам и женски ласки”.

- Коя манипулация и поза ви е най-любима в секса и защо?
Жоро: Зависи от настроението, зависи дали е висока, дали е ниска, по дебеличка... Не може момиче, което е 1.50, а аз съм близо два метра, да правим поза, в която не можем да се съвкупим.

Зависи също и от обстановката - дали трябва да се направи набързо, дали има време да се събличат дрехи, дали обстановката предразполага. Всичко зависи от обстоятелствата - как, къде...
Митко: Всичко зависи от партньорката и от настроението. Няма нещо, което да не обичам, но понеже имам опит, усещам веднага жената какво желае. Най-обичам да си лежа по гръб, а тя отгоре да си прави това, което й душа иска!

- От кое най-много жените се дърпат в секса? Според вас какво най-много им е неприятно и не обичат да практикуват?
Жоро: Повечето жени мразят груповия секс, не че няма изключения - жени, които обичат да ги нашляпаш, да ги ощипеш, да им създадеш някакъв вид болка или пък да ги скубеш... Казвали са ми някой да ги стискам по врата, но аз не си падам по такива експерименти. Не ме кефи насилието. Обичам нежните неща. Дори съм имал случай, както си правехме секс с една,

тя се опита да ми удари шамар,

тъй като това я възбуждало. На секундата й казах да се облече и по-бързо да се спасява. После останахме добри приятели и ми сподели, че имала любовник - семеен мъж, професор, с когото е била 7-8 години, и до такава степен й е промил мозъка, че и тя започнала да изпитва същите желания и да ги прави несъзнателно, без да се усеща.

- Коя е най-добрата любовница и с какво е затвърдила това ваше мнение?

Жоро: Въпросът ти е малко нетактичен - аз смятам, че любовница и любовник е когато мъжа и жената са семейни. Аз бягам от семейни жени. Що се отнася за интимни приятелки, са се задържали тези, на които им е било приятно с мен, както и на мен с тях. Аз съм много особен характер и не търпя някой да ми лази по нервите. Не обичам някой да ми създава излишни проблеми.
Митко:

Тази, от която не ми спада. А те напоследък са много...

- А любовницата, която ви е донесла най-много главоболия, беди, интриги?

Жоро: Нямам такава. Не съм допускал. Усещам ги отдалече. Тука вече може би влизат в роля моите способности. Ако ще да бъде най-неземната красавица, най-сладкодумната, просто не си правя експерименти да доказвам на себе си, че греша в преценките си. Може би затова не съм се оженил досега. Може би повечето мъже се женят, за да имат майка до себе си, да има някой да им пъшка, да им досажда, да ги контролира, да ги напътства, да заспиват под стрес. Просто има мъже, които са мазохисти, и в името на децата понасят страданията цял живот. Същото могат да твърдят и жените за мъжете. Аз казвам моята гледна точка. Аз предпочитам да си заспивам със спокойна нервна система...

Митко: Не искам много да коментирам, но с моята доброта и наивност се насадих на една измекярка и комплексарка, убита от живота, съсипана от конфликти и интриги, скандали... Търсеща вината за неудачите й в живота в другите, не в себе си (дали не визира известна тв водеща, с която въртеше любов преди години… – бел. ред.)

- Имали ли сте интимни връзки с ваши клиентки, които първоначално са ви се обаждали по телефона за консултация като екстрасенси?
Жоро: Като цяло аз мога да говоря с много хора по телефона. Дори съм имал случаи да се обади момиче, с което сме разговаряли преди години, и въпреки голямото й желание да прави секс с мен, съм бягал. А пък какво остава за някоя, която е търсела помощ от мен, била ми е пациентка, да се възползвам сексуално от нея?! Това е против моята морална ценностна система!
Митко: Този въпрос към мен е неуместен поради факта, че аз не говоря по телефона и не приемам пациенти. Говоря по телефона единствено за неща, свързани с работата ми на собственик и управител на медия. Случвало ми се е жени, които идват по работа или пък в някои предавания в телевизията,
след това да

съм имал сексуален контакт с тях.

- Коя е най-шокиращата секс случка на Жоро и Митко Бедникови?
Жоро: В мъжката тоалетна на един купон нахълта жена, която не познавам, и поиска да прави секс с мен!
Митко: Вече съм на доста години, такива случки много.

- И накрая да ви питам - наистина ли правите всеки ден секс и това не ви ли отнема част от енергията ви за обичайните неща в ежедневието и работата?
Жоро: Е, чак пък всеки ден! На млади години може да се каже, че съм правил всеки ден секс, даже се е случвало и по няколко пъти на ден, но сега съм прекалено натоварен със служебни ангажименти и с работа.
Митко: Аз се старая да го правя, ако може, всеки ден.

Едно интервю на Светлана Терзиева - СЕСИЛ

.............................................
МИГЛЕНА АНГЕЛОВА РЕВЕШЕ КАТО МАГАРИЦА ПО ВРЕМЕ НА СЕКС


Димитър Бедников, който преди години въртеше любов с тв водещата Миглена Ангелова (понастоящем Чакръкчиева), неотдавна разкри пред „ШОУ” горещи тайни от интимния им живот. Ето най-пикантните му признания:

• „Миглена направи първата крачка. Тя ме заведе на кино и ме натисна в колата, и започна да ме целува и да гледаме звездите през прозрачното пластмасово таванче на ситроена. Започна да ми се обажда по няколко пъти и да ме преследва. Като разбра, че съм в Созопол, в апартамента си, се вдигна чак от „Свети Влас” и дойде с колата”.
• „На плажа на Созопол ме насили за секс, аз не смятах да правя секс с нея, а да бъдем приятели, но тя постоянно се оплакваше, че не е правила секс отдавна и че никой не я обича, и на мен ми стана ангелът и много обичам секса, и викам – айде, жената да не страда, да не плаче, и това ми излезе през носа”.
• „В колата сме го правили и на магистралата. Навсякъде! Такава страстна жена не може да те остави на мира... Не знам с какви мъже е спала преди това, но знам, че това усещане, което го е имала с мен, ще й липсва цял живот. Такова виене падаше от кеф, че дори се притеснявах децата да не се събудят… Ревеше като магарица и ме мокреше като Ниагарския водопад... Обичаше всичко! Няма поза, която да не обичаше.

http://blitz.bg

 


Сходни връзки

Георги и Димитър Бедникови : Правили сме групов секс с близначки! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди