изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 17:53 EEST
Деси Зидарова ходела с охрана, карала лъскави коли    
Новини
Пребитата актриса и модел Деси Зидарова е ходила с охранител известно време е било заради нейния приятел, който имал нужда от парадност. В началото на годината тя се разделила с бащата на двете си деца и се влюбила в 21-годишния Стайко Стайков - син на шефа на алкохолната компания "Сис индъстрис" Миньо Стайков. Двамата се запознали на светско парти и се събрали да живеят заедно в мезонет в Бояна.


Докато били гаджета, Стайко осигурил личен бодигард на Деси. След като двамата се разделили, Зидарова останала без охрана. ПР-а на Деси Мартин твърди, че тя не е споделяла страхове с него, а охраната е била решения на Стайков.

Според пиара на Зидарова тя е в перфектни отношения с бащата на децата си, въпреки че са разделени. Деси е майка на 2 деца - Виктор, на 4 години, и Ванеса, на 2 г., който са от съжителство й с бизнесмена Веселин Янев - собственик на клуб "Ескейп" в София. Той бил един от първите, които са дошли на местопроизшествието и са помогнали за транспортирането й в болницата. Янев веднага е прибрал децата, които и в момента са при него.
Това не е първият инцидент за актрисата от сериала "Хотел "България". През юни тя даде поводи на светските клюкари да злословят, тъй като се появи с шина на парти в нейния собствен салон за красота Nail Bar, пише Стандарт.

Съседи разказаха, че салонът й за красота, пред който в събота е станал побоят, се върти от майката на актрисата - Димитринка Кирова. Г-ца Зидарова само финансирала проекта и идвала много рядко за някоя процедура и всеки път със суперскъпи джипове. За последно блондинката се появила с жълто "Порше Кайен".

В четвъртък, два дни преди нападението, Деси се е забавлявала с приятели в "Син сити". За тази седмица пък красавицата подготвяла рождения ден на "Нейл бар".
dir.bg

Пребиха с бухалки актрисата Деси Зидарова

Избраха Диамантена кралица в клуб DiamonD

Импресарито на Моника Белучи - жури в модното събитие на годината

 


Сходни връзки

Деси Зидарова ходела с охрана, карала лъскави коли | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди