изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:02 EET
Всяка жена трябва да има голи снимки    
Любопитно

RIHANNA има няколко съвета за дамите по света след появата си снощи по The X Factor и те не са относно пеене. Тя казва, че всички жени трябва да са достатъчно смели за да останат голи пред апарата.



 21- годишната певица се завърна в чартовете с горещи снимки и сценични костюми и секси и силен имидж в стил „не се шегувай с мен“.
  В ексклузивно интервю за Sun тя сподели, че :“Жените навсякъде по света трябва да си правят голи снимки. След 5 години тялото ми може и да не изглежда така“ . След което добавя: „Винаги съм имала ограничители в съзнанието си относно голотата и доколко секси е ок и кога става грубо. Но има разлика межу секси на 19 и скеси на 21. Сега просто се забавлявам и не чувствам угризения“
  За певицата родена в Барбадос явно това е нов тип увереност.
  Тя обеснява: \"Когато мои голи снимки, които изпратих на приятел изтекоха в интернет тази година, бях страшно притеснена и засрамена, най-вече защото знаех, че майка ми ще ги види. Но тя реагира по много изненадващ начин. Просто ми изпрати sms казвайки „Вече си голям човек. Добре дошла в истинския свят“\"

www.erogance.eu

 


Сходни връзки

Всяка жена трябва да има голи снимки | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди