изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 04:05 EET
Свалки с гарантиран успех    
Любопитно
Отнема повече усилия, отколкото си мислите, да свалите някого и да се научите да изпращате точните сигнали, за да прелъстите срещуположния пол, пишат испански медии. Всички ние имаме поне по една приятелка, около която не спират да се въртят върволици от обожатели.


Несъзнателно или не, тя може да използва невидими сигнали, на които доказано мъжете не могат да устоят. Според експертите над 50% от комуникацията се осъществява чрез езика на тялото. Не отнема много време подсъзнателно да привлечете вниманието на един човек. Може да изглежда стряскащо, но мъжете умеят да преценяват жените за 7 секунди.

Мъжете забелязват добрия флирт и с достатъчно късмет те рядко могат да устоят на желанието си да се доближат до теб и да кажат "Здрасти". Една от най-сигурните фрази, които те обричат на късмет - "Не мислиш ли, че е малко шумно, да отидем на по-спокойно място" или "Благодаря за поканата, но приемам при условие, че минеш през нас и ме вземеш".

Още нещо, привличащо вниманието на силния пол - детайлите. Може да ви се струва странно, но типично за един мъж е да се трогне, ако похвалите парфюма му. И за финал, най-смелата крачка: "Вкъщи имам страхотен лек за махмурлук". Смее ли да откаже?

 


Сходни връзки

Свалки с гарантиран успех | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди