изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 07:40 EET
Главният редактор и неговият пенис    
Любопитно Война между представителите на "десните" и "левите" медии в Берлин достигна крайната си точка. На сградата на редакцията наа бастиона на левите - вестник Die Tageszeitung, се разпищоли сатирична фреска, изобразяваща главния редактор на ненавистния буржоазен таблоид Bild - Кай Дикман

Война между представителите на "десните" и "левите" медии в Берлин достигна крайната си точка. На сградата на редакцията наа бастиона на левите - вестник Die Tageszeitung, се разпищоли сатирична фреска, изобразяваща главния редактор на ненавистния буржоазен таблоид Bild - Кай Дикман.
Мъжкото достойнство достига умопомрачителните размери на пететажната сграда и е намек за неудачната операция за увеличение на гениталиите, която Дикман претърпя през 2002 година.

Редакцията на Die Tageszeitung се намира аточно срещу редакцията на Bild. Но новата шефка на левия вестник, г-жа Инес Пол, възмутена от "патетическата находка" на своя предшественик, май се готви да свали пениса от сградата. С този акт не е съгласен авторът на творбата Петер Ленк, който даде да се разбере, че ще си търси компенсация 130 хиляди евро.

Самият Дикман, вместо да се съди с Die Tageszeitung, се опитва да излезе от скандала с максимален материален и рекламен ефект. Той продава в интернет дамски блузки с надпис "Аз обичам Д.К." и предлага на журналистите на Die Tageszeitung "примирителна рзпивка", на която да бъде оплакан Bild. Щедростта на Дикман може да се разбере - Bild излиза в тираж3 миллиона, докато в същото време Die Tageszeitung – едва в  65 хиляди.
/БЛИЦ
[image4]
 


Сходни връзки

Главният редактор и неговият пенис | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди