изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:34 EET
Смяна на ролите – хищни жени, изморени мъже    
Любопитно Мъжете мислят и искат само секс. Край, точка, неопровержимо твърдение, като мантра и пътеводна светлина за жените в дебрите на взаимоотношенията им с мъжете. При нас също 99% от материалите са за вдъхновяване по темата за жени, сякаш мъжете нямат нужда от това. И жените започнаха да (си) искат.

Публикувана наскоро „лична история“ във френския Elle обаче ясно очерта една нова тенденция – мъжете вече не искат чак толкова много секс.

Все повече са жените, които се оплакват, че онова оправдание с главоболието и умората се чува много по-често от мъжете, отколкото от жените.

Без да претендираме за изчерпателност, нито пък да твърдим, че това се случва с всички мъже, според нас има поне три причини за това „ново 20“

Изморени мъже

Да, изморяват се. Ходят на работа, вземат решения, сблъскват се с конкуренция, заплаха от уволнение, напрежение за изпълняване на цели - знаете какво е, всички ходим на работа.

Бръмчащата от служебни разговори глава вечер се разтоварва само с чаша бира/вино/уиски пред телевизора и тъкмо да дойде настроението за секс, умората побеждава и си имаме заспал на дивана мъж.

И ако някой не си дава реална сметка, да припомним – сексът е силно енергоемко занимание, особено ако се проточи до посред нощ.

За да може на следващия ден служебните задължения да продължат да се изпълняват качествено, всеки мислех самосъхраняващо би предпочел да се наспи.

Решението: Ден за секс, най-добре събота. И на двама ви ще е много по-приятно, като знаете, че няма защо да бързате. Всичко между две съботи е добре дошло. Интимността не е само проникване, знаете.

Притиснати мъже

Имиджът на вечно искащ секс се поддържа трудно. Това е като „идеалната жена“ - на човек му писва да следи да е идеален и понякога зарязва поддържането поне за ден-два, ей така, за почивка.

Усилията да е на ниво, да се представя добре в леглото и да кара жената да се чувства желана, задоволена, обичана и прочие вероятно също дотягат в някакъв момент.

Когато умората е налице, желанието и възможността за постижения в леглото рязко спада и една част от мъжете вероятно предпочитат да отложат секса с няколко дни, за да са в кондиция.

Решението: Превръщането в Проблем на липсата на желание за секс, когато не е причинено от изстиване на отншенията, само ще задълбочи неискането. Спокойните вечери и повече женска инициативност по галантния начин би трябвало да успокоят мъж, на който не му е приятна ролята на жива секс-машина.

Разминаване в годините

След 30-те на мъжете лека полека, ама наистина много полека, желанието за секс постепенно намалява.

Поради чувството за хумор на Вселената, точно след 30-те жените буквално полудяват по темата. Тогава се познават най-добре, по-спокойни са, защото децата и служебното развитие вече са на лице и имат време да се развихрят.

Ако и във вашата къща ролите са сменени, не изпадайте в някакви кризи. Всички сме хора и желанието ни – за всичко, не само за секс, не може да е постоянна величина.

А и има хиляди начини за разпускане и влизане в „правилното“ настроение.
www.tialoto.bg

 


Сходни връзки

Смяна на ролите – хищни жени, изморени мъже | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди