изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 14:42 EEST
КОЯ ЗОДИЯ КАК ОПРЕДЕЛЯ ИДЕАЛА НА МЪЖА ЗА ЖЕНА    
Хороскоп

Оказва се, че представителите на зодиакалния кръг имат собствена представа за идеалната жена. Ако се опитате да отговорите на критериите му, ще имате големи шансове да се сдобиете с неговото разположение. И така...



На Овена може да му направи впечатление жена – самоуверена, ярка, енергична и неуниваща. Всякакви признаци на запуснатост могат да го отблъснат до степен на отвращение. Овенът ще обърне внимание също така красотата и поддържания вид. Особено впечатление му прави успехът на жената сред мъжете, макар и в известна степен това да го дразни. Това обаче ще го накара още по-силно да се бори за вас.

Телецът обича жени – умни и здрави. Лекомислените глуповати жени ги докарват до пълен ужас. Ако искате да впечатлите мъж с тази зодия, заложете на бодростта и енергичността. На Телеца му трябва извор, от който периодично да черпи. Покажете се в очите му умела домакиня, взимайте смели решения и давайте интересни идеи.  Като цяло – демонстрирайте, че той може да разчита на вас.

На Близнаците им допада жена, която се държи на известно разстояние. Противопоказна е откровенността и прямите разговори. Вашата „открита чиста душа” няма с нищо да го впечатли. Близнаците са от тези мъже, които се влюбват в тайните и загадките. Колкото по-открита сте, толкова по-безразлична ще му бъдете. Освен това, ако  обектът на вашия интерес е Близнак, трябва постоянно да го държите в съмнение. С една дума – винаги бъдете заинтригуваща!

Ракът обощава жените, които могат да решат всеки един негов проблем. Или поне битовите. Той с радост ще повери управлението на връзката ви във ваши ръце. Идеалът за жена на Рака изисква тя да е интелигентна, образована и лидер. Освен това Ракът се отличава като сантиментален и романтичен. В тази връзква вие трябва да обърнете внимание на духовния живот и развитието на вътрешния ви свят. Ракът не може да се задоволи с просто една красива жена.

Лъвът обича всичко необичайно, блестящо и отличаващото в тълпата. За да привлечете неговото внимание, е необходимо да демонстрирате своите най-добри качества и да се държите достойно. Красотата за Лъва не е най-важната. Освен това той обладава качеството съвършено неочаквано да привлече една жена към себе си – жена, изобщо неприспособена към действителността, мечтателка, витаеща в облаците.

Девите обожават кариеристките. Вашата деловост, практичност, желание да бъдете първа и да достигнете професионални висоти положително ще повлияят върху отношение му към вас. Всяка слабост, уви, ще притъпява неговия интерес. Само волеви и никога неуниващи дами могат да задържат чувствата му постоянни. 

За Везните голямо достойнство са красотата и общителността. Неговите приятели, познати, партньори, колеги – ако успеете да ги спечелите, ще завоювате и него.  Той като никой друг се съобразява с мнението на другите. Като притегална сила на Везните ще повлияят вашите нелогични и противоречиви действия, лекомисленото ви отношение към живота и умението ви с лекога  и изящност да се шегувате.  Освен това трябва да покажете своята интелигентност, образованост и задълбочено мислене.

От сега да знаете, Скорпионът не обича слабите жени. Наедно с това не му се нрави и да го командват. Ще се наложи да направите компромиси по този въпрос. От друга страна, трябва да споменем какво го привлича – изящни маниери, светски чар, елегантност. Вулгарността и прекалената невъздържаност го отблъскват завинаги. Много важно е да отчетем, че Скорпионът иска да бъде обичан истински. Той не прощава на фалша. Освен това ще ви се наложи на балансирате – бъдете ту на дистанция, ту не много хладни. Не трябва и да го задушавате. Проявявайте смелост в действията си, но не правете твърде големи жертви.

Стрелецът изобщо не понася интелигентни жени. Те го дразнят. И без тях си знае какво да прави. Поради тази причина Стрелецът често залита към жени, леко невежи. Така е, защото той не само обича да управлява, но и да командва. Съветвайте се с него по всевъзможни въпроси. Възхищавайте му се. Учете се от него. Не забравяйте същевременно да си направите хубави прическа и маникюр!

Козирогът иска неговата спътница в живота да бъде най-добрата на света. Вашата красота, практичност, уважение към обкръжаващите – всичко това ще е ваш плюс в очите му. Но особено важно е да имате висок социален статус. Колкото по-висок, толкова по-добре. Бъдете уверени в себе си, увлечени в своята кариера и дела. Същевременно трябва да дадете на Козирога пространство – никога не бъдете прекалено сантиментални. Насълзените ви очи, докато гледате някой сапунен сериал, ще го ужасят.

Водолеят цени преди всичко духовната близост. Сходството на интересите за Водолея е важен момент. Той прекарва много време с приятелите си, затова трябва да изразите пълната си лоялност към тях. Умението да намерин достоен изход в сложни ситуации също ще ви направи привлекателна в очите на този мъж.

Рибите откриват очарование в романтичните и сантиментални жени. Кокетните и доверчиви дами, готови да се просълзят от умиление във всеки един моменг, събуждат у него чувство за привързаност. Умението ви да бъдете добра домакиня и да готвите добре също ще бъде ваш плюс.

actualno.com/

ЕЛАТЕ В ГРУПАТА ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени - пари - властl

 


Сходни връзки

КОЯ ЗОДИЯ КАК ОПРЕДЕЛЯ ИДЕАЛА НА МЪЖА ЗА ЖЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди