изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 17:06 EEST
Секс, СПИН и бой в БСП!    
Ред и сигурност
Янаки Стоилов води епична битка с ексдепутата д-р Константинов, който предложи да оплоди “ин виво” представителката на фондация “Зачатие” Анна Зашева. Преди седмица очите на цяла Монтана бяха вперени в едно от най-пикантните съдебни дела през последните години. Емилия - жена на БСП шефа Пламен Ананиев, съди съпруга си за домашно насилие след години тормоз и бой.



Как се стига дотук? Според Емилия Миланова ескалацията на насилието стига кулминацията си по... партийна линия. Според нея от дълго време четворка секманиаци, един от които е собственият й мъж, начело с областният шеф и ексдепутат понастоящем д-р Емил Константинов, коли и беси наред сред червения електорат в Монтанско, а БСП моралистът Янаки Стоилов се мъчи безуспешно да се справи с разгонения доктор, въпреки че изпълненията на сексчетворката заплашват да предизвикат бунт сред старо и младо в червено.

Началникът на областната организация на БСП е същият този депутат в предишното Народно събрание д-р Константинов, който в края на миналата година предизвика чутовен скандал в парламентарната здравна комисия. Тогава депутатите бистриха репродуктивните проблеми на бездетните българки и закона за оплождане ин витро. На заседанието присъства и представителката на фондация “Зачатие” Анна Зашева. По време на заседанието се случва нещо толкова нечувано и вулгарно. Според представителката на фондацията по време на дебатите депутатът Константинов й предложил оплождане “ин виво”, сиреч - докторът от Монтана толкова сериозно се вживял в законопроекта на Антония Първанова, че

предложил на Зашева да я оплоди на живо.

Днес скандалният д-р Константинов не е депутат, заработва като джипи, но продължава да е член на ВС на БСП и да ръководи областната партийна организация за потрес на редовите беловласи членове с ортодоксален морал.

Според информацията на “ШОУ”, почерпена и документирана от самия извор, в Монтана назрява червен бунт, ако карето „полови шпаги” не бъде озаптено.

Монтафонската сексчетворката от дълго време е в състав: д-р Емил Константинов плюс любовницата си Ивета, в комбина с шефа на низова партийна организация - рома Пламен Ананиев и последната от безбройните му любовници Гергана. На пръв поглед по партийна линия всичко е ясно. Шефът е д-р Константинов. Не е така обаче по линия на сексорганизацията. Тук „командосът” е бизнесменът Ананиев. Разказът на изтерзаната му съпругата Емилия за историята на “сексчетворката” е потресаващ. Въведението е:

Пламен цял живот е ходил с курви.

“Винаги съм живяла в страх, не съм спала по цяла нощ, защото, когато сутринта се прибере в апартамента, който е купен с парите на баща ми, ме бие. Аз бягам при родителите си, на другия ден ходя с огромни черни очила, за да не се виждат синините ми, и така е откакто сме женени. Той е сексманиак, чуе ли, че някоя си развява фустата, той е там, не подбира, тича при куцо, кьораво и сакато. Пламен е болен човек.”

Според разказа на Емилия тормозът става непоносим, откакто се сформира “великолепната сексчетворка”. Преди две години в Монтана пристига танцьорката Гергана, доведена от местния партиен функционер Гуглин и натирена според самия него заради сексскандал от танцовия състав в Берковица.

Оттогава животът на Емилия се превръща в истински ад.

Депутатът и областен шеф на БСП д-р Константинов прави “своята ***” - бившата медицинска сестра Ивета, член на Висшия съвет на БСП и пиар на областното пътно строителство. Пламен, за да не остане по-назад, “прави организация” и дарява “своята ***” Гергана с престижния пост председател на младежката организация на БСП в Монтанско.

Изпълненията на четиримата стават част от местния фолклор.

Емилия започва собствени разследвания и стига до отчайваща информация от сигурен източник. Когато съпругата на депутата и червения вожд на Монтанско - зъболекарката Константинова, също успява да прикове мъжа си на позорния стълб заради разюзданите му любовни изпълнения, получава обяснения, които могат да доведат всяка вярна съпруга до самоубийство: “Да! Ама ти искаш ли пари?

Всички колеги тук в парламента са с любовници, аз не мога да се деля...”

Според разследваниията на Емилия Миланова д-р Константинов и мъжът й почти всеки ден обикалят с любовниците си хотелите от Козлодуй до Троян. Не може да разбере само едно – откъде четворката набира средства за любовните си воаяжи из региона. Една от легендите са честите пътувания до София по семинари, заседания на ВС на БСП и пр., с преспивания преди и след форумите, за разлика от простосмъртните си съпартийци. Едно от подозренията й е, че парите идват от „спестявания” от средствата за купуване на гласове.

Според изстрадалата жена на вездесъщия Пламен навсякъде, където мъжът й замине по бизнес дела, оставя след себе си куп любовници. Една от находките при разследванията на Емилия е цяла
колекция презервативи и спрейове за ерекция, открити в колата на мъжа й,

който е партиен другар, секспартньор и шофьор на големия партиен шеф д-р Константинов.
В едни безсънни доби, когато Пламен хърка след поредната безпросветна нощ, Емилия получава просветление как да тества кои от номерата в джиесема му са на негови любовници или просто познати. Вади, записва и в следващите дни започва голямото звънене. Ало, вие ли сте... Да, аз съм... А знаете ли, че Пламен е болен от СПИН, така че, ако сте имали сексуален контакт... Отсреща неизменно се чуват пъшкане, ахкане и охкане от ужас. “Ами, нека и те замалко да изпитат частичка от ужаса, на който съм подложена, откакто сме женени”, обяснява театралните си изпълнения Емилия.

Така се стига до неизбежния екшън, който разбуни духовете на червения електорат и клюкарите в Монтана. Неотдавна Емилия минава покрай едно от закътаните местни заведения и вижда през витрината Пламен и Гергана, допрели любовно глави с чаши алкохолен еликсир в ръце. Не издържа и влиза вътре. За да не се набива в очи, прикляка зад двамата и иска обяснение.

Следва жесток побой,

в който според Емилия участва и любовницата на мъжа й. Вика полиция. Междувременно Пламен я извежда и я „довършва” навън. Ако се вярва на пребитата Емилия, според ченгетата свидетели... нямало и изобщо виновната била тя, защото се осмелила да безпокои съпруга си и т.н. Все пак за пръв път в живота си тя решава и успява да си извади медицинско. Продава всичките си златни накити, за да плати лечението си в болницата след побоя.

Славей КОСТАДИНОВ

Бел. ред. – „ШОУ” е готов да даде думата на всички „герои” в скандала, за да научим и тяхната гледна точка. 

http://blitz.bg

 


Сходни връзки

Секс, СПИН и бой в БСП! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди