изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 19:14 EEST
ДЪРВОДЕЛЕЦ ЗАЛОВИЛ ЖЕНА СИ В... ПОРНО DVD    
Любопитно

Занаятчия, обичащ да гледа порно филми, изненадващо открил в един от тях главната роля да играе... собствената му съпруга. Неин партньор бил съседът - касапин.



Дърводелец от Тайланд купил порно DVD и се усамотил вкъщи на спокойствие да гледа филма. Призляло му е обаче, когато в главната роля видял... собствената си съпруга. А каква била пък още изненадата, когато разбрал, че жена му е „на калъп” с местния касапин, който отгоре на всичко му бил приятел.
Порнолюбителят си купил DVD-то недалеч от къщата си, а филмът се казвал „Афери с чужди жени”. Мъжът въобще и не подозирал кои са „актьорите”. В последствие се оказало, че героите от филма - съпругата му и приятелят му, не са знаели за лентата, защото били заснети със скрита камера.
Дърводелецът изгонил невярната си половинка, а касапинът избягал от селото. За случката вероятно никога нямало да се разчуе, ако неотдавна рогоносецът не срещнал касапина в магазин в близкия град. В яда си взел ножа от щанда и го забил в крака му.
Касапинът отправил обвинение в полицията за нанесени телесни наранявания, а дърводелецът, от своя страна, повдигнал дело за обида. От съда обаче не уважили иска му. Така осъденият се оказал рогоносецът и сега чака произнасянето на присъдата. /БГНЕС
 


Сходни връзки

ДЪРВОДЕЛЕЦ ЗАЛОВИЛ ЖЕНА СИ В... ПОРНО DVD | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди