изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:52 EET
Порно индустроята не прощава и на Tiger Woods    
Любопитно Филм за възрастни разкрива секс-скандала на голф-играча Woods.  След разкритията около извънбрачните афери, поне две от които с порно актриси, и сексуални предпочитания на играча, порно индустрията реши да помогне за дораздухването на нещата и с един еротичен филм, който да отрази драмата на Woods.

Филмът се нарича ‘Tiger’s Wood,’ което в буквален превод означава „Дървото на тигъра“, и се продуцира от Adam & Eve Pictures, като главен актьор във филма ще бъде Tyler Knight, който е почти двойник на Woods.
  
  Продуцентът Meredith Christopher казва: „Всеки ден се появява нова претендентка за титлата „спах с Tiger“ - няма как това да не хване окото на публиката. Може би ще направим и втори филм ако нещата около него продължавата да се развиват в същия дух““
  
  The New York Daily News съобщи, че офертата на Vivid Entertainment от един милион долара за дама, която е правила секс с Woods и е готова да се снима във филма все още е валидна!

erogance.eu

 


Сходни връзки

Порно индустроята не прощава и на Tiger Woods | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди