изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 17:08 EEST
Полицай на годината е Надя Митова    
Ред и сигурностПремиерът Бойко Борисов коментира още, че арестите от тази нощ са отговор на въоръжените грабежи и престрелките от ранните часове на понеделник. Часове слез знаковите арести на групата за отвличания МВР и Фондация „Доверие и закрила” връчиха наградите „Полицай на годината”. Четирима служители на ситемата бяха отличени индивидуално. Други четири награди са колективни. Сред индивитуалните носители на приза е Надя Митева от Бургас. Тя е в основата на разплитането на мистерията около отвличането и убийството на бургаския бизнесмен Стоян Стоянов.

Надя Митева е страшилището за бургаските лихвари и бандите, които срещу пари чупят ръцете и краката на длъжници. Заедно с колегите си антимафиоти, полицайката събира и доказатествата срещу петимата свързани с изчезването на Стоян Стоянов. Случаят е бил сложен, защото е трябвало да се съберат и навържат факти, които на пръв поглед нямали общо по между си. Признава обаче, че този случай има особено значение за нея

Надя Митева, индивидуална награда „Полицай на годината”: "Най-емоционално приех случая за отвличането на Стоян Стоянов и не за нещо друго, защото то си е казус като казус и юридически погледнато и чисто така от оперативна гледна точка, но ми беше много мъчно за това, че ставаше въпрос за едно детенце, което остана само, остана кръгъл сирак."

Само след два месеца Надя Митева ще стане майка. Казва, че детето й вече е участвало в разследване. Не знае обаче дали ще го насочи към полицейската професия. Надява се, че докато дойде този момент, условията на работа в МВР да се променят.

Автор: Иво Никодимов bnt.bg
 


Сходни връзки

Полицай на годината е Надя Митова | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди