изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 13:20 EET
„Missis Intelligence Globe 2009”: Пловдивчанка в топ 10 на най-красиви омъжени жени    
Мис & Мистър Д-р Ваня Александрова стана „Мисис Интелигентност Глоуб 2009” в Братислава


Д-р Ваня Александрова стигна до полуфинала на световния конкурс „Мисис Глоуб” и така се класира в топ 10 на най-красивите омъжени жени на планетата. 30-годишната ендокриноложка от пловдивската многопрофилна болница „Медлайн” спечели титлата „Missis Intelligence Globe 2009” на финала на световния конкурс, който се проведе на 13 декември в Братислава. За най-красива омъжена дама на света международното жури обяви „Мисис Армения”.

Дефилирах на сцената със самочувствието на високообразована жена със сериозна професия, създала страхотно семейство, каза д-р Александрова веднага след като кацна вчера от словашката столица. Със съпруга си д-р Невен Енчев, управляващ съдружник на най-луксозната болница в Пловдив „Медлайн”, от година и половина се радват на прекрасното съвместно творение - дъщеричката си Евгения. Лекарката е благодарна на българските дизайнерки София Борисова от Romantika Fashion и Елена Георгиева от пловдивската модна къща Diamond за фантастичните тоалети, с които я облякоха за представянето и в Братислава.

 

През последната година д-р Ваня Александрова уверено застана зад кампанията „За теб и тези, които обичаш”, имаща за цел да информира за начините за превенция на болестта рак на маточната шийка. “Вярвам, че истински добрият лекар предпазва от заболяване пациентите си, а не просто лекува болести“, казва тя. Една от десетте най-красиви омъжени дами в света е член и на Управителния съвет на фондация „Качество на живот”, която организира Център за социална рехабилитация и интеграция за деца с Детска церебрална парализа” в Пловдив.   

 

Ваня (в средата) дефилира на полуфинала сред останалите топ 10 най-красиви омъжени дами в света

Ваня в ултраелегантна графитена рокля на пловдивската дизайнерка Елена Георгиева

Катя Стайкова

 


Сходни връзки

„Missis Intelligence Globe 2009”: Пловдивчанка в топ 10 на най-красиви омъжени жени | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди