изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 18:34 EEST
Грешки, които жените допускат в леглото    
Любопитно Какво прави една жена страхотна в леглото? И кой друг може да даде отговор на този въпрос, ако не мъжът! След много допитвания до мъже с различни професии и възгледи получихме отговора. Те ни посочиха единодушно кои са 5-те женски гряха в секса. Дори да можеш да се усучеш в 56 пози и да знаеш наизуст Кама Сутра, никога няма да спечелиш любовника на твоя живот, ако допускаш някоя от долупосочените грешки.

Жените не знаят достатъчно за секса
Какво казва Той:
Тя започва да се превзема и глези, когато се опитвам да й обясня как да ме докосва, за да ме възбуди. Може да си мисли, че е сладко, но всъщност се обиждам, че е толкова невежа, а същевременно не й пука за това дали изпитвам удоволствие.

Мнението на специалиста: Той е прав - жените се нуждаят от малко повече знания по анатомия. Това, което възбужда един мъж, не е задължително да възбужда друг. Сексът е като машинопис. Можеш да седиш пред компютъра и да удряш по клавиатурата с два пръста. Но никога няма да станеш толкова добра, колкото тези с десетопръстната система - изкаралите курса по машинопис. Купи си различни книги за секса и се учи. Веднъж след като усвоиш основните познания по анатомия, започни да експериментираш, поиграй си с горещите точки – докосвай партньора, докато изпита истинско удовлетворение.

Жените очакват мъжете да четат мислите им
Какво казва Той:
Питах я дали е стигнала до оргазъм и тя ми отговори „не“. Каза ми още, че ако наистина я обичам, съм щял да зная какво наистина иска тя.

Мнението на специалиста: Съжалявам, момичета! Да очакваш любовникът ти да отгатва всяка твоя потребност си е направо смешно. Фактът, че някой те познава добре и иска да ти достави удоволствие, не означава, че държи кристална топка в ръцете си и може да отгатне кога си в настроение или кой е най-подходящият момент за теб. Нужно е просто да говориш, да го кажеш на глас, на български....

Жените проявяват интерес към секса само в началото, а после го загубват
Какво казва Той:
Всеки път е едно и също с всичките ми гаджета. В началото са много навити, а после вече не искат.

Мнението на специалиста: Някои мъже мислят, че жените не се интересуват от секс. Вярват, че в началото дамите само се преструват, докато спечелят обекта на своите желания. Причината обаче е друга. Жените се отегчават от секса, ако той се превърне в нещо предвидимо. А когато си отегчен, е трудно да достигнеш оргазъм и истинско удоволствие. Никой не би желал да яде едно и също ястие на обяд например, а какво да кажем за такива двойки, които цял живот следват определени правила и сексуалният им живот се е превърнал в рутина. Всеки път една и съща програма. Така че - прави различни неща: различна поза, нови места, на тъмно, на светло, полуоблечени или абсолютно голи, на фона на музика или без. Лесно е, а въображението върши чудеса.

Жените оставят всичко на мъжа
Какво казва Той:
Каква е разликата между това да правиш любов с дългогодишната си приятелка и да ядеш сварени спагети? Отговорът е: Поне спагетите се движат и са живи.

Мнението на специалиста: Някои жени просто смятат, че е работа на мъжа да поема инициативата за секса и да е активен. Той е този, който трябва да свърши работата докрай. Ако искаш да си доминираща в леглото, тогава поеми малко инициатива и отговорност. Измъкване си е, ако очакваш само той да е активният, докато ти просто си лежиш по гръб. Поеми инициативата и го прелъсти. Ако искаш наистина да го впечатлиш, го изненадай в момент, когато най-малко очаква.

Жените се притесняват как изглеждат телата им
Какво казва Той: Тя мрази определени пози, защото не изглеждала добре, била дебела, имала коремче, гърдите й изглеждали смешно.

Мнението на специалиста: Повечето мъже не са толкова капризни за това как изглежда тялото на партньорката им. Най-големият критик си оставаш ти. Истината е (а тя е доказана доста отдавна), че твоята идея за перфектно тяло не е неговата. Извивките на женското тяло са наистина страшно секси за мъжа. За тях тялото ти има меки форми, то е топло, женствено и чувствено. Ако правиш секс, но си притеснена за начина, по който изглеждаш - това със сигурност ще намали удоволствието. Изследване в Америка показва, че жените, които харесват тялото си и имат позитивно отношение към него, получават оргазъм два пъти по-често от останалите. Сексът се случва вътре в главата ти. А да бъдеш добър в леглото означава да се чувстваш уверен, да се чувстваш секси и добре с това, което си ти.   http://www.bliasak.bg

Забранено за читатели под 18 години: 101 страхотни секс трика

От какво са най-често неудачите на мъжете в леглото

Кога мъжете късат с една жена

Секс без задръжки или как да го подлудим

Капка мед за страст

От какво се боят мъжете по време на полов акт?

Жените избират сексуален партньор според челюстите

Секс митовете, които научава от порното

ПОНЕ 8 ПРИЧИНИ ДА ПРАВИТЕ СЕКС

Истини и лъжи за женския оргазъм

Не правете това у дома

Признаците на женския оргазъм

Как се гадае по женските гърди?

4 стъпки до сигурния оргазъм

10 неща, които пречат на жената в леглото

 


Сходни връзки

Грешки, които жените допускат в леглото | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди