изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:23 EET
НОТАРИАЛНАТА КАМАРА СЪБРА НАД 13 000 ЛЕВА ЗА ДОМА В КРУШАРИ    
НовиниНад 13 000 лева събра Нотариалната камара в България на традиционния Коледен благотворителен бал, който се проведе на 19 декември в София, съобщи за НДТ нотариус Юлиян Димитров.


Над 70 нотариуси от цялата страна отново проявиха съпричастност към стоте деца, настанени в дома за деца с умствена изостаналост „Св. Николай Чудотворец” и участваха в благотворителната томбола.
За 11-а поредна година нотариалната камара събира средства за дома. Те ще бъдат предадени на ръководството му и по негово решение ще бъдат вложени. Както НДТ вече писа, сред предстоящите задачи за директора Юлия Върбанова са закупуване на промишлени перални и сушилня, както и да се ремонтира оградата на дома.  
Заради лошите метеорологични условия, нотариус Юлиян Димитров и директорът на дома Юлия Върбанова не успяха да отпътуват за бала. Те не успяха да занесат сувенирите, които децата бяха изработили за нотариусите, но Ю. Димитров увери, че те ще ги получат по време на предстоящото отчетно-изборно събрание в края на януари.
 


Сходни връзки

НОТАРИАЛНАТА КАМАРА СЪБРА НАД 13 000 ЛЕВА ЗА ДОМА В КРУШАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди