изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 15:55 EEST
Ученик уби учителка от любов    
По светаГимназията "Остерхолц Шармбек" в германския град Бремен е в траур заради смъртта на 35-годишната учителка Хайке Б., която бе убита в петък от един от бившите си ученици, след като отказала да отвърне на любовните му послания, пише "Билд".

21-годишният Геро С. създавал много проблеми на учителката, която била изключително загрижена за състоянието, в което той се намирал. Геро бил много интелегентен и рядко влизал в часове. Поради тази причина той не бил допуснат да завърши училище, а напуснал през март тази година.

Хайке Б. се опитала преди това убеди останалите ученици да интегрират в класа мълчаливия и сдържан Геро. Те го поканили на парти, на което той се напил жестоко и трябвало да бъде закаран вкъщи тайно. "В стаята му имаше множество самоделни фойерверки. Той си падаше по всичко, което може да експлоадира", споделя един от съучениците му пред "Билд".

За учене Геро не можел да се съсредоточи толкова много, колкото за любимата си учителка Хайке, която не отговаряла на безбройните любовни послания от негова страна. В крайна сметка младежът не издържал и убил жената.

В деня на убийството Геро сложил проследяващо устройство на колата на Хайке и успял да стигне до дома й с велосипеда си. В себе си той имал два ножа. В своите показания пред полицията Геро споделя, че е бил изготвил хиляди въпроси, които искал да попита бившата си учителка. Младата жена обаче не му обърнала никакво внимания и платила за това с живота си.

След това самият Геро се обадил в полицията за да уведоми за извършеното престъпление. В момента той е в ареста. /БЛИЦ
 


Сходни връзки

Ученик уби учителка от любов | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди