изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 14:34 EEST
”Къщата на ужасите” в село Гоз на ”Наглите”    
Новини

Спецполицаи и разследващи претърсиха в понеделник вечерта една от къщите, в коята са държани жертвите на отличания на т.нар. "Наглите", действали през последните две години. Екип на БНТ успя да снима "къщата на ужасите" в село Гоз в понеделник. Минути преди това тя беше блокирана от тежко въоръжени полицаи в понеделник. Районът в диаметър от 300 метра беше отцепен.

 



Разследващите ще се опитат да докажат, че там е бил държан в плен един от похитените. Той късал косите си от болка, след като "Наглите" отрязали пръста му. Космите сложил под камък, който изровил от пода на помещението, където бил заключен.

На 17 декември беше заловена бандата за отвличания, действала през последните две години, в акция ”Наглите”.  На 19 декември Софийският градски съд наложи постоянна мярка "задържане под стража" на петима души от разкритата група за отвличания.  Заседанието бе закрито, заради наличието на класифицирана информация и продължи повече от два часа.

По думите на единия от защитниците на подсъдимите - адвокат Ваня Траянова обвиненията са за три отвличания в периода от октомври 2007 до декември 2009. Според нея решението на съда се базира на опасността от това и петимата да се укрият и да извършат друго престъпление, съобщи Фокус.

Вчера премиерът Бойко Борисов заяви, че при операция „Наглите” всяко едно от 13-те отвличания е свързано с ДНК-профил. "Това са нагли арогантни копелета, които са рязали пръсти на хората. Ужасно е да водиш хората и те да ти казват тука ми рязаха пръста, тука... Когато убихме Богровеца изглеждаше едно чудовище с няколко костюма, бронежилетка, а иначе е 60 кг", каза премиерът.
  dir.bg

 


Сходни връзки

”Къщата на ужасите” в село Гоз на ”Наглите” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди