изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 14:18 EET
Пътеводител за женските ерогенни зони    
Здраве
В жените има много повече от техните полови органи: Сложно устроената женска душа върви ръка за ръка със също толкова сложно устроената женска сексуалност. Ето основните доказани маршрути, за да достигнете до върха, на който ви чака удоволствие и за двамата:


 

Бедрата
Вътрешната част на бедрата е силно чувствителна към докосване, галене и игра с език. Във вътрешната част на бедрата има съсредоточени много нервни окончания. Нежният подход към тази зона разтваря врати. Имайте предвид, че областта е много чувствителна и захапвания и по-груби намеси не са препоръчителни.

Пътеводител за женските ерогенни зон

Задната част на коленете
Както и при вътрешната част на бедрата, задната част на коленете е богато оросена с нервни окончания. Едно облизване или леко захапване може да направи чудеса. И пак, внимавайте да не прекалите. Прекалена грубост или застояване в тази точка могат да предизвикат обратна на желаната реакция.

Пътеводител за женските ерогенни зонХълбоците
Много жени обичат да си поиграем с техните хълбоци, дори леко да ги стиснем или плеснем. Важното е да усетите отзива. Той ще ви покаже накъде да вървите след това.

Задната част на врата
Дори едно по-учестено дишане в тази част на тялото й ще я накара да настръхне. Да не говорим какво можете да предизвикате с език или леко захапване.Включете в тази игра и ръцете си, като повдигнете нежно косата нагоре, а след това прокарайте пръсти през нея или съвсем леко я издърпайте.

Ушите
Много жени обожават облизването, смученето или целуването на ушите им. Шепнете еротични думи.

Краката
Стъпалата, пръстите на краката и глезените могат да бъдат добро начало за един съвършен край. От галене и масаж, до игра с език и устни - не една жена ще потъне в еротичен унес.

Пътеводител за женските ерогенни зонКитките
Невероятно, но факт. Единственият начин да се убедите е като проверите. Следващият път при интимен контакт разходете езика и устните си до тази зона. И чакайте отговора.

Гърдите
Нищо ново под слънцето и в леглото. Въпросът е да не забравяме да подходим с такт - внимание, нежност, дозирана настървеност и т.н. Направете го по начин, по който на нея й харесва. Опитвайте и повтаряйте.

Пътеводител за женските ерогенни зон Вагина / ***
Да си дойдем на думата. ***ът може да бъде стимулиран чрез използване на езика, на пръстите или, за всестранно развитите, с двете едновременно. Някои жени предпочитат да насочват партньорите си по отношение на конкретното количество натиск, на което се наслаждават най-много. Оставете ги да го правят и се вслушвайте. За останалите, които разчитат на вашата интуиция, трябва да оправдаете очакването. Слушайте, чувствайте и бъдете нащрек. Женското тяло говори повече от думите.

Пътеводител за женските ерогенни зонИ внимание! Ако тя започне да се извива, уверете се, че това е гърч на удоволствие, а не следствие на досада и неприятно чувство.

G-точката е част от вагината. Този бисер на женската сексуалност може да се окаже малко труден за намиране, но някои жени смятат, че резултатът напълно си е заслужавал търсенето от страна на партньора. G-точката се познава по грапавината на тъканта. При внимателно и нежно опипване, разликата в повърхността на вагиналната стена може да се усети. Стимулирането й става с потупване с един или два пръста, възможен е и много внимателен, лек масаж на мястото. При правилно стимулиране G-точката води до разтърсващ оргазъм.

Устните
В края се връщаме на началото. Ако знаете как да се справяте с женските устни, само чрез целувки, близане, смучене и хапане е много вероятно една целувка да доведе до ураган от чувства.

Пътеводител за женските ерогенни зон

Източник: erotonist.com

http://news.fashion.bg

Сексът, жените и липсващото "О"

Черната Златка: Любовта е изключително приятно хоби

Само за мъже: Женската сексуалност

Секс игри в домашни условия - част I

Безгрешна грешница в леглото

Аз съм жена и мастурбирам редовно!

Тайните на портокала, кантариона и зехтина

ГЪДЕЛЪТ - НАЧИН ЗА УДОВОЛСТВИЕ И ЗДРАВЕ

 


Сходни връзки

Пътеводител за женските ерогенни зони | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди