изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:23 EET
Инструменти за нагорещяване на интимния ви живот    
Любопитно Понякога имате нужда от една идея, за да върнете сексуалния си живот обратно на пистата. Ето няколко прости неща, с помощта на които ще добавите страст към любовните ви отношения. Опитайте една от идеите или ги изпробвайте всичките. Дори експериментът само с една от тях може да доведе до по-интересна интимна връзка. Забавлявайте се и се наслаждавайте!

Купете си ново секси бельо


Този елементарен метод е много мощно средство за задържане на мотивацията за секс, дори и при странични дразнения, от които сексуалният порив може да изстине.


Изразете гласно намеренията си


Кажете й какво смятате да направите за нея, когато стигнете до леглото, когато и двамата се приберете от работа или когато децата си легнат. По този начин ще пробудите сексуалното напрежение.


Направете й стриптийз


Също нищо ново под слънцето, но изтърканият на пръв поглед метод всъщност е много добър и доказал ефекта си. Това е забавен начин да влезнете в настроение и да започнете любовната игра по нетрадиционен начин. Ако не сте сигурни какво да правите, можете предварително да репетирате. Използвайте въображението си и я дарете с представление, което дълго ще си спомня.


Изключете телевизора и пуснете малко музика


Стопете напрежението от изминалия ден чрез подходяща музика. Кой знае какво може да се случи...Ако знаете любимата й песен или стил, изненадайте я с познанията и вниманието си.


Забавете докосването


Проявете самодисциплина и не „стреляйте право в целта”. Отделете повече време за докосвания и галене и ще ви се отблагодарят по заслужен начин. Това бавно пристъпване към целта ще я подлуди и удоволствието ще бъде многократно по-голямо, когато накрая стигнете до „там”.


Поиграйте с храната


Направете специална вечеря с храна, с която можете да се храните един друг. Шоколадът и сметаната никога не са излишни.


Изкъпете се заедно


Какъв по-добър начин да нагорещите атмосферата от това да се изкъпете заедно? Започнете със сапунисване един друг и вижте накъде ще ви отведе това.


Говорете предизвикателно


Сладкия шепот в ухото на партньора, особено когато сте на публично място - може да подклади огъня за по-късно.


Сменете атмосферата


Може би е време да излезете от комфорта на леглото. А защо не и на апартамента? Проявете смелост и оставете желанието да ви води пред удобството. Възможностите са безкрайни.


Играйте роли


Измисляйте си ситуации и роли. Например сякаш се срещате за първи път. Започнете вашата нощ в бара и се дръжте все едно се заговаряте за първи път. Представете си, че сте непознати, които случайно попадат сами на безлюдна улица. Можете да черпите сценарии от филми, книги, дайте храна на въображението си. Играйте и се наслаждавайте.


Играйте с играчки


Въвеждането на играчка е вълнуващо преживяване, особено ако отидете на пазар двамата или поръчате по интернет нещо, което сте харесали заедно. Самото избиране на играчката може да бъде толкова забавно и възбуждащо, че да разпали силен огън за последващите моменти.


Опитайте с масажно масло


Масажните масла са добър помощник в подгряването на атмосферата, особено онези, които буквално се загряват при физически контакт.


Целувайте дълго и страстно!


Най-обикновеното нещо понякога е всичко, от което се нуждаете.

http://erotonist.com

Не правете това у дома

Как се гадае по женските гърди?

ДА СИ ОТКРАДНЕМ ВРЕМЕ БЕЗ ДЕЦАТА

99 секс факта, които никога не си чувала

Червеният цвят в спалнята предразполага към секс

Новите секс правила

Бракът намалява сексуалното желанието на жените

 


Сходни връзки

Инструменти за нагорещяване на интимния ви живот | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди