изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 18:00 EEST
Хумористичен Китайски Хороскоп    
Хороскоп Хумористичен Китайски Хороскоп

ПЛЪХ

1924 год.
1936 год.
1948 год.
1960 год.
1972 год.
1984 год.
1996 год.
2008 год.

е много интересна зодия! По характер Плъховете са доста потайни и често си поставят непостижими цели, като да се преборят с някой котарак. Истински приятели имат доста малко, но за сметка на това враговете им са в изобилие! Често враговете им поставят какви ли не капани, но Плъховете са достатъчно хитри да се хванат в тях. Мъжът-Плъх, често е с мустаци и обича да се облича в сиви костюми. Жената-Плъх ходи с коса на опашка и често е родена въртиопашка. В любовта Плъховете са доста потайни, но обикнат ли веднъж рядко разлюбват. В секса Плъховете са доста ненаситни и докато се любят не издават звуци.

 

ТИГЪР

 

1926 год.
1938 год.
1950 год.
1962 год.
1974 год.
1998 год.
2010 год.

 

Родените под знака на Тигърът са много властни натури! Много често от Тигрите се пръкват бизнес зверове или финансови лъвове. Добре е да има човек за приятел Тигър, защото може да му помогне в професионално израстване. Обикновено тежкият им характер, обаче, им създава много врагове, които обаче, рядко се осмеляват да им се озъбят. Мъжът-Тигър е със силен характер и почти винаги успява в начинанията си. Жената-Тигър е не по-малко силна, но по женски постига целите си. Жената-Тигър често обича да се облича в палта животински кожи. В любовта Тигрите искат да държат всичко под контрол. В секса жените от тази зодия са същински лъвици в леглото, а мъжете полови атлети.

ДРАКОН

 

1928 год.
1940 год.
1952 год.
1964 год.
1976 год.
1988 год.
2000 год.
2012 год.

Драконът е един от най-смешните знаци на източния Зодиак. Той разчита на огненият си характер и дъх. Драконът няма много приятели, защото има зверски нрав, но пък видът и характерът му и карат и най-лютите му врагове да избягват двубои с него. Мъжът Дракон смята всички жени за змии и най-вече тези които не може да притежава. Жената Дракон мисли всички недостижими мъже за динозаври, а тези, които и` се натрапват за влечуги. В телесно отношение Драконите, често заприличват на охранени динозаври, особено, след като навършат 40 години. В любовта Драконът е същински змей и огнено люби и мрази. В секса Драконът се държи като полезно изкопаемо и използва само традиционни техники. Често представителите на тази зодия по време на съвкупление издават зверски звуци.


КОН

 

1930 год.
1942 год.
1954 год.
1966 год.
1978 год.
1990 год.
2002 год.
2014 год.

Коня е една от най-великодушните зодии. Представителите и` имат благ характер, но когато се ядосат могат и здраво да ритат. Блазе на приятелите на тази зодия, защото винаги могат да разчитат на конския гръб, който е бая голям. Представителите на тази зодия по принцип нямат много врагове, поради мекия си характер, но често някой от зверските зодии искат да замезят с тях. Мъжът –Кон обикновено е с благородно излъчване и с грива, т.е., не е плешив до към 60 години. Жената- е красива като кобилка и често можете я заглеждат в прехлас. В любовта Конят е благороден и всеотдаен и често е склонен да препуска дълги разстояния само и само да се види с изгората си. В секса Конят е същински жребец, а жените носят много.

МАЙМУНА

 

1920 год.
1932 год.
1944 год.
1956 год.
1968 год.
1980 год.
1992 год.
2004 год.

Маймуната е доста смешна зодия, защото често представителите и` се държат като маймуни. Някой от представителите и`, обаче, влизат и в борчески структури особено ако са с ниски чела и широки рамене и приличат на горили. Маймуната има доста непостоянен характер и често сменя емоционалните си състояния. Хубаво е да си приятел на Маймуната, защото с нея е доста весело на пиршества, особено като се намота и почне да прави маймунджулуци. Враговете на Маймуната трябва да внимават много, защото тя има богат арсенал от бойни техники! Мъжът-Маймуна обича да се удря по гърдите и да се прави на голям самец. Жената-Маймуна си пада по тропическите плодове и обикновено е с добра фигура. Любовта при Маймуните и много непостоянна, както и характера им и те често се влюбват и разлюбват. В секса Маймуните се държат като маймуни и издават техните звуци и правят гримасите им.

КУЧЕ

 

1920 год.
1922 год.
1934 год.
1946 год.
1958 год.
1970 год.
1982 год.
1994 год.
2006 год.

Родените под знака на Кучето са верни като кучета на партньорите си. Някой от тази зодия, обаче, се държат с началниците си като помияри, но от това нямат никакви облаги. Добре е да имаш за приятел някой от зодията на Кучето, защото винаги можеш да разчиташ на него. Врагове по принцип родените под знака на Кучето почти нямат, но ако все пак имат те често опитват ноктите и зъбите им. Мъжът куче често си пада по жени тип кучки, а някои жените често нямат нищо против по петите им да се влачат цели тумби помияри. В любовта мъжете Кучета са верни, а жените често сменят партньорите си. В секта мъжете-Кучета често обичат задни пози, а жените не рядко се държат като разгонени.

БИК

 


1925 год.
1937 год.
1949 год.
1961 год.
1973 год.
1985 год.
1997 год.
2009 год.

Биковете често налитат на бой особено като видят червено или като се напият с червено вино. Биковете имат тежък характер и затова имат малко приятели. Врагове също малко имат, защото те се боят да излязат на среща им. Мъжът-Бик не се страхува от предизвикателствата и налита често на бой. Жената –Бик се държи по-скоро като дойна крава и е с благ и незлоблив характер, особено за нея се полагат подобаващи грижи. В любовта Биковете са доста огнени и най-вече мъжете, а жените всеотдайни. В секса Биковете са малко непохватни, но с годините добиват опит.

ЗАЕК

 

1927 год.
1939 год.
1951 год.
1963 год.
1975 год.
1987 год.
1999 год.
2011 год.

Родените под знака на Заекът са много припрени хора. Те винаги бързат и често грешат. Приятели Зайците също много нямат, а много зверове искат да съдерат кожухчето им. Мъжът Заек обикновено е дребен и слаб човечец с големи уши и редки мустаци. Жената-Заек също има по-големи уши и носи косата си на къса опашка. В любовта мъжът Заек прибързано се отказва от завоюваното, а жената-Заек прибързано се съгласява. В секса Зайците се любят като такива, т.е., набързо и тихо.

ЗМИЯ

 

1929 год.
1941 год.
1953 год.
1965 год.
1977 год.
1989 год.
2001 год.
2013 год.

Змията е една от най-лукавата зодии. Не случайно точно змия и подала ябълката на нашите първо отци Адам и Ева. Често представителите на тази зодия има змийски характер, т.е., не нападат докато не ги закачат. Закачат ли ги, обаче, горко на нападателя, защото безстрашно се хвърлят в битка и често парализират с решимостта си противника. Змиите са често доста коварни приятели, защото мислят само за себе си и правят винаги хладнокръвна преценка за изгодата от всяко свое действие. Тежко на враговете на змиите, защото често остават без сили от коварната и “прегръдка”! Мъжът-Змия се държи често като питон и много обича да се катери пълзейки от клон на клон, по време на израстването си в службата. От жената-Змия често излиза образцова свекърва и ако при нея живурка заврян зет, както се казва, и Господ не може да му помогне! Телосложението на Змиите и змийско, т.е., нямат почти никакви тлъстини и са доста гъвкави. В любовта представителите на тази зодия отново често запазват спокойствието присъщо на влечугите и рядко хлътват по някого. В секса Змиите обичат нетрадиционни техники и нямат нищо против изпълнения от тип “кадаиф” , т.е., секс оргии.


КОЗА

 

1931 год.
1943 год.
1955 год.
1967 год.
1979 год.
1991 год.
2003 год.
2015 год


Козата е една от най-разпространените зодии. Тя винаги се адаптира към околната среда и не случайно е разпространена от единия полюс до другия. Характер Козата е доста мек и тя често дава да бъде издоявана до край. Това я прави идеален подчинен и рядко хора от този тип са уволнявани. Приятели Козата има много, защото кой не иска да бозае? Врагове по-рядко се срещат, но доста зверове искат са съдерат кожата и` или да я видят на шиш! Мъжът- Коза обикновено е с брада и се мисли за интелектуалец без късмет. Жената-коза е често с кози гърди и докато е млада е обект на много мъжки желания. В любовта Козата е доста наивна и често става жертва на представителите на зодии, като Дракона и Тигъра. В секса мъжът-Коза се държи като козел и покрива през живота си доста самки, а жената-Коза също като козите като и` се при желае не си трае.

ПЕТЕЛ

 

1921 год.
1933 год.
1945 год.
1957 год.
1969 год.
1981 год.
1993 год.
2005 год.

Родените под знака на Петелът са често надменни хора. Те трудно се сприятеляват и много обичат да са обградени от хора с кокоши акъл. Поради надменността си рядко имат приятели, но врагове имат много. Враговете често използват надменността и надутостта им за да се справят с тях. Мъжът-Петел обича около него да има кокошки, т.е, жени. Жената-Петел се държи често като кокошка и снася повече от едно яйце, т.е, ражда повече деца. Петлите трудно се влюбват, като мъжете трудно избират подходящата птица за тях, а жените трудно се решават. В секса Петлите са доста емоционални и бързи.

СВИНЯ

 


1923 год.
1935 год.
1947 год.
1959 год.
1971 год.
1995 год.
2007 год.

Свинята е много интересна зодия. Представителите на тази зодия често са с приятен за окото загладен вид, т.е., възпълнички и розовеещи. Мекият им характер кара другите зодии да ги възприемат като жертвени агнета. Приятели Свинята почти няма, а врагове или по-точно зверове има в излишък. Мъжът-Свиня се държи като прасе обикновено като се налочи, а жената-Свиня често има свинска талия. В любовта Свинете се държат също доста свински и често правят свински номера на партньорите си. В секса нещата не са много розови, защото заради наднорменото си тегло рядко са активни.

www.humoran.com

ТВОИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2010 ГОДИНА

 


Сходни връзки

Хумористичен Китайски Хороскоп | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди