изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:54 EET
Шест типа кръшкачи    
Любопитно 1. Ловеца – търси слаби, разгонени и секс пристрастени, като него, за бърз удар. Обикновено има подготвени реплики и последователност от действия с които да хванe плячката. Ловецът рядко търси достаен партньор, понеже такъв е спосеобен да го нарани. Този типаж може да бъде човек с професия като лекар, адвокат, а обичайните плячки са сервитьорки, секретарки и случайни жени в бара. Обикновено са умни и успели, умеят да говорят и са нарцистични. Винаги иде реч за тях и техните нужди.


   
  2. Героят – човекът, който иска да „помогне“. Винаги готови да спасят дамата в беда. Такъв тип кръшкачи искат да са близки с жертвата, готови са да говорят за живота и, за семейството и, децата и работата и. Лесно печелят доверието на околните и това ги кара да се чувстват добре. Дори след постигане на целта си искат жертвата да гледа с добро око на тях и да ги оценят като добри хора.
  
  3. Вечно нараненият – този тип винаги играе ролята на жертва. У дома са вечно отритнати, недооценени и незадоволени. Търсят някой, който да ги утешава и да им съчувства. По този начин печелят доверие у човека насреща и го обезоражават бавно и сигурно.
  
  4. Искам внимание – няма значение каква е жертвата – 20 години по млада , 20 по-стара, слаба, дебела, бедна или богата. Всичко което е необходимо за да тръгнат след нея е да усетят че са желани. Няма значение какво изкача насреща – бавачки, медицински сестри, секретарки, прислужници, нужни са думичиките „искам те“ и огънят в душата им пламва.
  
  5. Професионалистът – кръшкачите от този тип за определението за „типичен мачо“. Не търсят любов, не търсят разбиране и още по малко се интересуват от чувствата и нуждите на жертвата. Наясно са какво искат и това е секс. Този тип са склонни да крият освен изневерите си и големи суми пари от истинските си половинките. Въпреки това имат иделаното семейство – хубава жена, деца и редовни ваканции, докато не решат че искат да са лоши – тогава просто нямат спиране. Принципът им е „Ако никой не знае, никой не е наранен“.
  
  6. Фетиш-кръшкача – тук говорим за много специфичен тип. Те обичат само един вид „сладолед“. Не биха приели оферта извън областта на фетиша им. Този тип си има фикс идея и само тя го вълнува. Биха преминали през сериозни препятствия, поемайки големи рискове само и само да получат това което искат.

http://erotic.erogance.eu 

 


Сходни връзки

Шест типа кръшкачи | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди