изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:17 EET
6 неща, които мъжете забелязват веднага    
Любопитно Според последните проучвания на Cosmo, външният вид позволява на хората, с които се запознаваш, да си създадат учудващо точни първи впечатления. Затова си помислихме, че вероятно силно се вълнуваш какво точно излъчваш от първия момент, според първите впечатления на мъжетe.

1. Усмивката
Изглежда мила и искрена? Или пък неловка и на сила? Или (Не дай си Боже!) изглежда сякаш си яла салата с чесън, сусам и магданоз заради всяко парченце от нея, загнездено между всички зъби.

2. Косата
Мъжете ама изобщо си нямат представа какво точно означават цъфналите краища, а ако споменеш нещо за корени, вероятно първата им идея ще бъде, че говориш за земеделие. Да, обаче ти гарантираме, че веднага ще отразят дали косата ти е  а) мека, както и б) мирише добре. Така че не прекалявай с лака за коса преди среща и си мий косата редовно. Това са единствените мъжки изисквания към външния й вид.

3. Цепката на бюста
Сензационна новина: мъжете обичат да оглеждат деколтета. И това наистина го знае всяко хлапе. Той ще забележи, когато показваш това, което имаш.

4. Гримът
Ако носиш толкова много грим, че, както казват възрастните хора, „ако се усмихнеш, ще се напукаш“, момчетата със сигурност ще започнат да се чудят дали не се опитваш да прикриеш някаква странна малформация или пък ще започнат с поглед да се оглеждат за адамовата ти ябълка.

5. Кожата
Сещаш ли се за онази пъпка, за която се побъркваше цял ден, защото е тооооолкова огромна? Най-вероятно на него изобщо не му е направила впечатление. А какво ще му направи? Това, че си прекалила с автобронзанта и тенът на лицето ти е с няколко тона по-тъмен от този на деколтето. Грознооо!

6. Чантата
Дали всички мацки, които мъкнат огромни чанти – с други думи: претъпкани ранички, пълни с тефтери с рецепти, пуловер за всеки случай и наполовина употребени пакетчета с мокри кърпички – са твърде суетни? Може би не. Но това със сигурност е първото нещо, което мъжете ще си помислят за тях. 

www.cosmopolitan.bg

 


Сходни връзки

6 неща, които мъжете забелязват веднага | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди