изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:28 EET
Утрото е по-страстно от вечерта!    
Здраве Първата мисъл, която мотивира някои да отворят очи след алармата, е "Кафе!". Е, има и такива, за които е "Водка!". Съществува обаче едно много по-яко основание, супер приятно и здравословно при това! Позна: секс за събуждане! Личният ми опит показва, че посрещането на новия ден с приливна вълна удоволствие върши чудеса с поизтърканата връзка на човека и му връща широката, щастлива усмивка!


Закуската като форма на уважение
Под сутрешен секс нямам предвид този "на прибиране", след кръчмата и дискотеката, проточили се до малките часове, който върви ръка за ръка със стабилно количество умора и алкохолни изпарения. А този, за който специално се навива будилникът по-рано от обичайното и се жертва половин-един час сън. Това е занимание, което си няма заклети фенове дори сред най-големите маниаци на плътските наслади. "Да не съм луд/а да ставам по първи петли?!" и "Мързи ме, оставям за вечерта..." са най-честите становища по темата и, да си призная, аз съм разсъждавал по същия начин. Интересното е, че след сексуалната революция сме готови да правим какви ли не идиотщини от сорта на секс на луната и на полилея, обаче все още не сме открили прелестите на нещо толкова простичко и естествено. Има хора, които изобщо не са си дали труда да го опитат, или са се "прежалили" веднъж колкото за статистиката и – толкоз. Напълно ги разбирам! Да се развихриш, когато душата ти спи и сънува 10-и сън, направо си е подвиг през работната седмица. Защото си смачкан и изнервен от напрежението в офиса, както и от факта, че заради интернета снощи си си легнал след 1ч.. Даже да успееш да се разбудиш някак, на главата ти мигом се стоварват всички неприятности от вчера и всички задачи за днес. Последното нещо, с което би се захванал в момента, е секс. Това особено важи за вас жените, дето и през уикенда скачате като ужилени да приготвяте кафета и закуска, да се мажете с кремове, да се гримирате, да си правите прически и т.н. Знаеш ли какво обича да казва един приятел, когато отворим темата секс? "Като си хване ново гадже и се прибере с него, жената много обича да се чуди: "Интересно, дали той ще ми демонстрира уважение и ще ми направи закуска, или ще се ослуша като прасе (каквото си е) в тикви?". Обаче никоя не се чуди дали ще я "уважим" пак на сутринта, или ще се наложи да чака секс чак до другата среща."

Вид, заплашен от изчезване
Истината е, че идеята да те "уважим" (плътски, разбира се, така и не мога да проумея защо една филия, изпечена в микровълновата, има такова огромно значение за теб?!) ни профучава през главата - както знаеш, ние мислим за секс по 24 часа в денонощие. Обаче в този момент ние мъжете започваме да се ослушваме... Не за друго, а понеже племето ни по природа си е мързеливо и несклонно към фантазия (това го твърдите вие, жените), особено преди първото кафе. Що се отнася до сутрешната ни ерекция, уви, тя не е породена от усещането за прекрасното ти и достъпно тяло, а от чисто физиологичната нужда да се посети тоалетната. Така че дори да сме се събудили малко по-рано, лежим и дремем, докато гадният звук на алармата не ни напомни, че е време да се става и да се постави ребром въпросът кой пръв ще мине през банята... и кой ще направи кафето и закуската. След определено количество време дори това се автоматизира във връзката – жената се пъхва под душа, че после има да се приготвя още сто часа, а ти си наместваш възглавницата, бодваш поглед в тавана и прехвърляш на ум 10-минутните страсти, които успяхте да сколасате снощи, след късния филм. Утринен секс ли?! Боже-божеее! Той даже вечерният с времето се превръща в застрашен от изчезване вид!

Да се влюбиш
Както най-хубавите неща на тоя свят, и това се случи абсолютно случайно и импровизирано. Моментът, когато се влюбих в сутрешния секс имам предвид. И го помня до ден-днешен много ясно. Противно на логиката, въобще не беше в периода, когато тинейджърският ми максимализъм и ентусиазъм ме заставяха да се занимавам със секс от сутрин до вечер, до пълно изнемогване. Нито го направих, за да се доказвам пред ново гадже какъв съм мъж. С въпросната жена бяхме заедно вече от доста време и периодът на бурните страсти беше минал. Даже се бяха появили скандалите, неловкостта и напрежението помежду ни – класическите признаци, че се съмняваме в съвместното ни бъдеще. Сексът беше станал задължение, а този за сдобряване въобще липсваше. Положението беше плачевно. Въпросното утро си беше най-обикновено. Бях се събудил, но мозъкът ми още спеше. Вероятно съм се пробвал да се завъртя на другата страна, или да се измъкна от завивките, без да я будя, и да се докопам до спасителната чаша кафе в кухнята. Честно казано, нямам идея за началото.

Пък и с нея никога не сме обсъждали как се стигна дотам. На мен ми се струва, че всичко се случи на някакво несъзнателно и непонятно и за двамата ниво. Може би тя просто се е притиснала по-силно към мен, може би аз съм я прегърнал по-силно. Едно движение, после още едно, нейният аромат, моите устни, нейните коси...

Докато тя беше под душа после, приготвих разкошна закуска. За първи път от адски много време насам наистина ми се искаше да го направя! Бях супер нежен и не исках да се разделяме даже за няколко часа! През целия ден ми липсваше и й пишех sms-и колко е страхотна и как ми е мъчно, че не е при мен сега. Вълнувах се, че ще я видя вечерта, точно както когато започнахме да се сваляме... Но този път беше още по-сладко, защото я чувствах страшно близка – все едно двамата си бяхме доверили супер съкровена тайна. Нещо, което не можеш да обясниш с думи, а можеш само да го покажеш, надявайки се, че другият ще разбере. И връзката ни изживя още един Ренесанс - с чести повторения на онази сутрин.
Разделихме се след година или година и половина, вече не помня точно. Но си останахме приятели и се виждаме от време на време – на една от срещите даже стана дума за оная, първата сутрин. И се оказа, че и тя я помни добре. Явно сексът за събуждане ще се окаже едно от нещата, които не се забравят.

Утрото е по-страстно от вечерта!Приеми провокацията
Така че, аз ти хвърлям ръкавицата – докажи, че можеш да пребориш сутрешния мързел! Сексът за добро утро си е съпротивление на ритъма на ежедневието, нарушение на обичайния биологичен и социален цикъл, борба с правилата и етикета. Той е плод не просто на нагона, а на нагона, преодолял телесния часовник.  Освен това е специално събитие, което не може да правиш всеки ден и без ентусиазма на другия. Той е... как да се изразя... - духовно изживяване. Вие сте в прегръдките си, очите ви още не са отворени, не осъзнавате добре какво се случва и сте целите обоняние и осезание. Усещате всеки допир, всяко движение, отпуснати сте напълно... Абе, човек се чувства адски уязвим и изцяло слят с другия. Все едно в чаршафите сте като в гнездо, двамата срещу целия свят, сгрети от топлината на телата ви.

Не е важно кой ще направи първата крачка, важното е другият да откликне в отговор. Напук на сънливостта, ранния час, всички предстоящи задачи и задължения. Всички мисли в тоя момент са враг номер едно. Отдайте се изцяло на усещанията и не си налагайте спирачки. Ще видите, че след кулминацията няма да имате нужда от кафета. Или от водки. Нито от размисли доколко добре ви се развива връзката. Вие просто ще станете и ще се впуснете във въртележката на поредния ден с широка, щастлива усмивка на уста, защото в главата ви ще се навърта усещането, че ви обичат и че животът понякога е егати сладкото нещо!

Интересното е, че след сексуалната революция сме готови да правим какви ли не идиотщини от сорта на секс на луната и на полилея, обаче все още не сме открили прелестите на нещо толкова простичко и естествено.

Утринен секс ли?! Той даже вечерният с времето се превръща в застрашен от изчезване вид!

Явно сексът за събуждане ще се окаже едно от нещата, които не се забравят.

Станете ни приятел във Facebook
Станете ни приятел
във Facebook

 


Сходни връзки

Утрото е по-страстно от вечерта! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди