изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 16:39 EEST
Днес е денят на разводите    
Любопитно

След веселите коледни и новогодишни празници във Великобритания днес настъпи "черният" ден за съпружеските двойки, съобщиха в. "Дейли експрес" и ИТАР-ТАСС, цитирани от БТА. Според ежегодни изследвания именно през първия работен понеделник в годината се подават най-много молби за развод.



Според огласени днес във Великобритания резултати от анкета на 100 водещи юристи - експерти по бракоразводни дела, "черният съпружески понеделник", както и цялата година, могат да станат рекордни по брой на разтрогнатите бракове.

Три четвърти от запитаните юристи са на мнение, че броят на разводите ще е с 40 процента по-голям от този през миналата година. Според резултатите от изследването средната продължителност на брака във Великобритания е 7 години и 3 месеца.

Основната причина за разпадането на браковете е изневярата. При това по-доволни от развода се оказват жените. Специалистите обаче предупреждават, че 50 на сто от развелите се след това съжаляват, че са разтрогнали брака си. БТА

 


Сходни връзки

Днес е денят на разводите | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди