изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:16 EET
Жоро Главата нападнал Владо Арабаджиев в Пловдив, бодигард гърмял    
Ред и сигурностГеорги Славов, известен като Жоро Главата, нападнал Владо Арабаджиев, син на известния хотелиер от Пловдив Ветко Арабаджиев, тази нощ в пловдивското заведение „Бедрум\", в мелето бодигард стрелял, съобщиха от полицията.

Свадата започнала около полунощ.

На входа на заведението 26-годишният софиянец Жоро Главата се спречкал с Владо Арабаджиев, на 29. Скандалът прераснал в побой между двете групи. Всеки един от двамата е бил поне с 10 души придружители и охрана.

След намесата на служители от СОТ мъжете са изведени извън заведението, но спорът продължил. Полицията издирва единия от охранителите, който е стрелят с пистолет. След стрелбата и двете групи се оттеглили в неизвестни посоки с луксозни автомобили.

Установено е, че Главата притежава лек автомобил \"Мерцедес С500\", който е обявен за местно издирване. Задържани и ранени лица няма.

Главата е известен със сприхавия си нрав и кръчмарските си подвизи. Бил е арестуван за сбиване и отказ да предаде оръжието си в столично заведение. Син е на сикаджията Стоил Славов, който преди години бе взривен в асансьор в столичния квартал \"Лозенец\".

Владимир Арабаджиев е известен автомобилен състезал - пилот в G2, наричат го \"българската надежда за Формула 1\". Не употребява алкохол и досега името му не е било замесвано в скандали.

Работата по случая продължава./БЛИЦ
 


Сходни връзки

Жоро Главата нападнал Владо Арабаджиев в Пловдив, бодигард гърмял | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди