изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 11:23 EEST
БОГАТ РУСКИ БИЗНЕСМЕН СИ КУПИ ИМОТ В КАВАРНЕНСКО    
НовиниИ руски бизнесмен се заселва в Каварненско, научи НДТ. От дни носителят на приз \"Мъж на 2002 г.\" в Русия руският бизнесмен Евгений Анатолиевич Кургин е собственик на имот в каварненското село Топола. Източници на НДТ разкриха, че той си е купил къща с двор точно над голф комплекса \"Тракийски скали\", като от дома му разкривала прекрасна гледка.

Негови съседи пък са известните хора на изкуството - певецът Олег Газманов и художникът Илья Глазунов, които  имат апартаменти в курортния СПА комплекс \"Уайт Коуст\", намиращ се на около 5 км от Каварна до голф игрището \"Тракийски скали\".
Евгений Кургин е първият голям руски бизнесмен, привлечен от красотата на Добруджанското Черноморие. Справка в руски сайтове показа, че той е роден на 5 юли в Москва. Име висше образование със специалност инженер-електромеханик. Кургин притежава още и международен сертификат от Асоциацията на международните търговски центрове в Женева, преминал е курс на обучение и във финансовата академия на Москва, кандидат на техническите науки, доцент, доктор по предпримачество. През октомври 1991 г. реализира делото на живота си - създава Руското застрахователно народно общество /РОСНО/ и става негов генерален директор.
От септември 1997 г. е вицепрезидент на Всеруския съюз на застрахователите, член е на експертния съвет по въпросите на застраховането към руската Дума и правителството на Москва. Сред отличията в личната му колекция са орден \"За заслуги пред отечеството\", Предприемач на годината, Човек на 2002 година, Личност на годината, Финансист на годината. Женен, с двама големи синове.
През 2000 г. Кургин е притежавал 47 % от \"РОСНО\". През 2007 г. германският застрахователен гигант Allianz SE купува 49.2% от акциите на петата по активи руска застрахователна компания \"РОСНО\" от АФК \"Система\". Германският концерн е заплатил за пакета рекордните $750 млн. Това е най-голямата сделка на руския застрахователен пазар за цялата му история, съобщават икономически сайтове. По непотвърдена информация на НДТ по настоящем Кургин е работи в друга компания - \"Мегаполис\".
Първи имот в Каварненско си купи английският национал по ръгби Марк Куейтър. Собственик на апартамент в комплекса \"Роял коув\" в самата Каварна пък от няколко години е Джон Лоутън. Съм в града собственик на жилище е и първият зам.-кмет на Смоленск Владимир Лабовски.
 


Сходни връзки

БОГАТ РУСКИ БИЗНЕСМЕН СИ КУПИ ИМОТ В КАВАРНЕНСКО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди