изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:43 EET
Пуснаха Големия Маргин, после пак го арестуваха    
Ред и сигурностСофийският апелативен съд (САС) пусна от ареста срещу подписка Красимир Маринов. Според съда не може да се направи обосновано предположение, че той е подбудител за убийството на радиоводещия Боби Цанков.
Недостатъчни, според съдиите, а и противоречиви, са показанията на свидетеля Ивайло Илчев, който заявил, че пред него Боби Цанков е изказал опасения, че се страхува за живота си, а зад заплахата стояли братята Маринови, предаде БТА.

Родителите, съпругата на Цанков, както и цялата адвокатска кантора, на която водещият бил клиент, са заявили, че пред тях Цанков не е споделял, че се страхува за живота си.
Решението на апелатвиния съд е окончателно. Умните прокурори не коментират съдебни решения, те ги приемат, каза градският прокурор на София Николай Кокинов. Преди съдебното решение прокуратурата бе категорична, че ако Големия Маргин бъде пуснат от ареста, той ще се укрие или ще извърши ново престъпление. "Категорично искам да заявя, че не познавам Боби Цанков", заяви по-рано в последната си дума пред съда Големия Маргин. Той бе категоричен, че никога не се е виждал с убития Цанков и никога не е контактувал с него, както и че не е поддържал бизнес отношения с разстреляния радиоводещ. Красимир Маринов обаче няма да напусне ареста, тъй като прокуратурата поиска задържането му за 72 часа по новото обвинение - че е ръководил организирана престъпна група за разпространение на наркотици. Обвинението за това му бе повдигнато по-рано днес. От прокуратурата съобщиха, че престъпната група, която Големия Маргин е оглавявал, се е занимавала освен с разпространение на наркотици и с наказателни акции, предаде БТА. Групата се е занимавала с нанасянето на средни и леки телесни повреди, като по този начин отнемала и чужди движими вещи. Прокуратурата твърди че са причинявани телесни повреди на няколко лица, като това ставало с особена жестокост и по мъчителен начин. До момента обвинения във връзка с това имат Тихомир Георгиев, който е защитен свидетел по делото срещу Златомир Иванов - Баретата, Александър Кукурин, Сокол Димитров, Андрей Начев и Траян Златков и ромският бос Стефан Бонев - Сако, който снощи е бил задържан.
"Сако е бил “изпълнителен директор” на престъпната организация, а Големия Маргин – ръководител, за което има доказателства. Групата се е занимавала с разпространение на всички видове наркотици в столицата и със силово налагане на дилъри", каза още Николай Кикинов. По думите му няма данни Малкия Маргин, който още се издирва, да е съпричастен към групата за разпространение на дрога. dir.bg
 


Сходни връзки

Пуснаха Големия Маргин, после пак го арестуваха | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Пуснаха Големия Маргин, после пак го арестуваха
Автор: Anonymous да 2010-03-30 @ 13:34 EEST
абе  банални станахте вече с тия наркотици  никой на никого не ги пъха насила в устата   обърнете внимание на  отвличанията и   изчезването на хора  все наркотици та наркотици  !
Пуснаха Големия Маргин, после пак го арестуваха
Автор: Anonymous да 2010-03-30 @ 17:27 EEST
ЕЙ  АМИ  НАШИЯ  СОПОЛАНКО  ТОЙ КЪВ  Е  А  СЪЩИЯТ  КАТО  САКО   САМО  ЧЕ  ТОЗИ  НАШИЯ  САКО  МАЙ  СИ  ИМА  БАТКО !

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди