изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:16 EET
Защо бавният секс е по-добър    
ЛюбопитноАко сте здрав и корав фитнес маняк има вероятност да обичате креватните изпълнения – бързи и по-груби, по начина по който ги харесва и приятелката ви. Единственият проблем тук е, че това не е начина по който ги ОБИЧА. Прочете малко повече и може и да се съгласите с твърдението, че бавният секс е по-добър. Защо жените го харесват бавно


1. Само защото жената е мокра, не означава че е близо до оргазъм. Добра правило тук е следното: взимате времето от което си мислите че се нуждае и го умножавате по две, ако е готова по-рано ще разберете със сигурност.
  2. Синхронността се преувеличава. Момичета не се интересуват от оргазма... само след като са го получили. Колкото по-дълго ги стимулирате и колкото по-бавно вършите нещата, толкова по- голяма вероятност има да постигнете екстаз и за двама ви.
  3. Секса може да е забавен. През деня бързаме на работа, винаги в старание да сме ефективни, но когато опре до какъвто и да било тип игра – нека си заслужава. Всеки има нужда от малко почивка, комбинирана с удоволствие.
  
  Какви са ползите за Вас от бавния секс
  
  1. Мъжът има нужда от повече време за да се възстанови след секс от жената. Има много малко неща, които да направите за да ускорите този процес. В общи линии, ако свършите бързо, това е краят на шоуто за вас.
  2. Секса е по-добър от болко-успокояващи. Според много изследвания секса спомага за произвеждането на болко-успокояващи съставни наречени неуропептиди.
  3. По-силни оргазми. Колкото по-бавно действате и колкото повече стигате почти до края, но не преминавате границата, толкова по-силен ще е оргазмът накрая.
  
  Ето и няколко съвета как да удължите времето за любов
  
  1. Според секс-терапевта колкото по-силни са мускулите които контролират оргазма ви, толкова по-дълго ще можете да издържите по време на секс. За да увеличите силата им добро упражнение което да правите по 20 до 60 пъти на ден е да свивате мускулите по време на уриниране за две секунди след което да ги отпускате.
  2. Дишайте дълбоко по време на секс. Ако искате да издържите повече, трябва да забавяте дишането си, когато сте близо до финал. Фокусирането върху това колко бързо вдишвате и издишвате, може да ви помогне да се разсеете и да избегнете все още нежелание оргазъм.
  3. Жените си имат G-точка, е и мъжете имат еквивалент: едната близко до простата, другата на върха на пениса точно под главичката. Ето защо е важно да сменяте между по-силни и по-слаби прониквания. Ще издържите повече, ще доставете повече удоволствие на приятелката си и ще получите повече удоволствие и за себе си.

erogance.eu

 


Сходни връзки

Защо бавният секс е по-добър | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди