изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 02:26 EEST
5 идеи за зимен секс    
Любопитно В студените зимни дни сексът е един не лош начин, за да се стоплите един друг с вашия любим. Загърбете обичайното и не забравяйте, че зимата е идеалното време от годината, през което можете да развихрите фантазията си и сексът да стане по-забавен и вълнуващ от всякога…

1. Еротичен масаж
Еротичният масаж е чудесен начин за повишаване на либидото. При това, за да се насладите на масажа, не е задължително да имате личен масажист. Достатъчно ви е да знаете кои точки на тялото трябва да масажирате, за да се отпуснете и да пробудите страстта си, дори и след тежък работен ден.

2. Еротично шоу
Друга вълнуваща секс прелюдия е еротичният танц или стриптийзът. За чувствения и възбуждащ танц можете да ползвате всичко, за което се сетите: секси бельо, секс-играчки, любимата музика на вашия партньор и т.н.
Можете да си организирате и еротични състезания, чиито условия, например, да са: кой ще се съблече по-бързо (като задължително трябва да се запази еротичния момент), кой ще свали по-бавно определена дреха, кой ще измисли най-необичайния еротичен костюм, кой първи ще се поддаде на изкушението.

3. Секс меню
Както знаете, някои продукти са в състояние значително да повишат сексуалното желание. На първо място сред тях са морските дарове: стриди, скариди, хайвер. Други всеизвестни афродизиаци са ягодите, шоколада, ядките, канелата, джинджифилът, трюфелите, аспержите.
Силно влияние върху либидото имат и някои напитки. Например, сокът от нар, червена боровинка, портокал, лимон, както и червеното вино, шампанското и коняка, но в малки количества.

4. „Вълшебни“ растения
Едно от най-популярните растения, притежаващо възбуждащи свойства, е жен-шенът. Той се използва в най-различни форми – например, от него се правят настойки и отвари, широко се използва и в ароматерапията.
Подобни свойства има и алоето. За повишаване на либидото, специалистите съветват, по няколко пъти на ден да се приема смес от сок от алое и 1 лъжичка мед.
Към подправките-афродизиаци се отнасят и целината, лукът, копърът, анасонът. Тези растения може да са както част от ястията, така и да се приемат самостоятелно.
Сексуалното си желание можете да повишите също и с помощта на етеричните масла от бергамот, върбинка, здравец, иланг иланг, пачули, сандалово дърво. Само няколко капки от тях, добавени в арома-лампа, ще окажат благотворно влияние върху вашето либидо и ще ви помогнат да направите секса по-чувствен.

5. Секс маратон
Ако се чудите как да прекарате времето си през студените почивни дни, изненадайте любимия си, като организирате секс маратон. Пробвайте нови пози, търсете нови ерогенни зони, опитайте се да си доставите един на друг, колкото се може повече удоволствие. Преди, обаче, да си организирате подобен маратон, е добре да си наложите поне двудневно въздържание, от каквито и да е, интимни ласки. Така усещанията ви ще се изострят и сексът ще е наистина незабравим
www.zaneya.com

 


Сходни връзки

5 идеи за зимен секс | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
5 идеи за зимен секс
Автор: Anonymous да 2010-01-20 @ 01:19 EET
Не разбрах, дали трябва да изключа климатика у дома преди секс!  Толкова спестявах, за да го купя и на жената да й е топло, и за какво?! ...
5 идеи за зимен секс
Автор: Anonymous да 2010-01-20 @ 07:20 EET

Докато си спестявал, тя се е топлила с друг климатик


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди