изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 19:04 EEST
Жозе Барозу изрази съгласие с кандидатурата на Кристалина Георгиева за български еврокомисар    
Европейски съюзБрюксел. Президентът на Европейската комисия Жозе Мануел Барозу се срещна тази вечер с Кристалина Георгиева, след номинирането й от страна на българското правителство, съобщиха от пресслужбата на ЕК.

Президентът Барозу изрази съгласие с кандидатурата на Кристалина Георгиева и вяра, че тя притежава необходимите професионални качества и е убеден последовател на европейската идея, за да бъде отличен Комисар за международно сътрудничество, хуманитарна помощ и управление на кризисни ситуации. Кристалина Георгиева притежава солиден международен опит и познания, с които ще допринесе съществено в качеството си на европейски комисар.
Името на Кристалина Георгиева трябва да бъде потвърдено от Съвета, след което тя ще обсъди своите бъдещи отговорности по време на изслушване в Европейския парламент на 3 февруари. Президентът Барозу се надява, че Европейският парламент ще може да гласува състава на новата Европейска комисия на 9 февруари, съгласно договорената днес програма. Агенция \"Фокус\"
 


Сходни връзки

Жозе Барозу изрази съгласие с кандидатурата на Кристалина Георгиева за български еврокомисар | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди