изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:26 EET
Над 10 са децата, станали жертва на задържаната педофилска група    
Ред и сигурностНад 10 са децата, за които е установено, че са станали жертва на педофилската група, която бе задържана на 20 януари. Това каза в предаването „Пропаганда" на Дарик радио главният секретар на МВР Калин Георгиев. Той добави, че до момента са разпитани над 15 деца, включително и пред съдия.

Калин Георгиев потвърди, че сигналът за групата е подаден от депутат, но уточни, че той е бил дублиран и от друг сигнал на гражданин. ГДБОП също е разполагала с подобна информация. Главният секретар съобщи, че трите сигнала са постъпили почти по едно и също време - края на септември-началото на октомври, след което са последвали съответните оперативно-издирвателни действия, завършили с арестите на членовете на престъпната група преди няколко дни.

Ето какво още каза в предаването „Пропаганда" Калин Георгиев:

„В педофилската група са участвали специалист по компютърни технологии, бизнесмен, частен детектив, студент с добри доходи и добро семейство, таксиметров шофьор. С подобно разпределение на ролите са били и в организираната група. Тази своя структура те са се опитали да я приложат и на децата, които са привлекли да работят по-късно за тях. Това е изродското в цялата ситуация. Гнусотията в душите си те са я мултиплицирали в чистите съзнания на децата".

Главният секретар на МВР съобщи още за „Пропаганда", че децата са поставяни в условията на зависимост. „Върху тяхната психика е въздействано по брутален и гнусен начин. Те са били изнудвани, били са принуждавани да не се оплакват. Записвани са сексуални актове с тях и след това на тях им е било обяснявано, че ако решат да се откажат или ако решат да кажат, това, което се е случвало с тях, ще бъде публикувано в интернет и ще бъдат изпратени копия на родителите им", добави още Калин Георгиев.

Той уточни, че децата не са ромчета, а са средностатистически българчета: „Членовете на групата са естети. Те са искали определена категория момчета, включително са имали изисквания към външния им вид. За русо момче със сини очи са давали 100 лева на приносителя от групата".

На въпрос дали може да се приеме, че децата са правили доброволно секс с педофилите, Калин Георгиев отговори:

„В никакъв случай не може да се говори, че децата са правили доброволно секс с мъжете, защото когато едно момче е на 14-16 години, когато го привикаш в една къща с луксозна обстановка, обърнеш му внимание, говорите си за живота, пишете си домашните заедно и му даваш алкохол с барбитурати или с лекарства, които са за лечение на епилепсия. Това не знам доколко може да бъде доброволно - привеждаш го в безпомощно състояние, правиш секс с него, изнудваш го".

В предаването „Пропаганда" главният секретар на МВР коментира и случая с убийството на Боби Цанков. Той заяви, че работата по случая продължава, но не пожела да даде повече информация, за да не попречи на разследването.

„Никой не е убит за думи, Боби Цанков не е убит заради книгите му. Хората се убиват заради дела и тогава, когато застрашат някого", категоричен бе Калин Георгиев.

http://www.dariknews.bg

 Педофилията може да удари туризма в България

ЕЛЕКСИРИ НА УПРАВЛЕНИЕТО НИ ПЕДОФИЛ ОПРЕДЕЛЯ СЪДБАТА НА БЪЛГАРИЯ

Баща блудствал с дъщеря си, чичо с племенница

Педофил застреля сираче и рани още 2 деца от Дом

Баба монахиня влиза в затвора за педофилия

Педофили правят партия, искат узаконяване на секса с деца и животни

ПУБЛИЧНО УБИЙСТВО ЗА ИЗВЕРГА Д. КЪНЧЕВ

КМЕТЪТ НА С. ЛОЗЕНЕЦ ОБВИНЯВА В ПЕДОФИЛИЯ КАНДАТ ЗА ПОСТА КМЕТ НА ОБЩИНА КРУШАРИ

МАРИЯНА НИКОЛОВА: МОЖЕ ДА СЪДЯ НЕМСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ ВСИЧКО ЗА СКАНДАЛА С ИЗНОСА НА ДЕЦА ЗА ПЕДОФИЛИ В ГЕРМАНИЯ

 


Сходни връзки

Над 10 са децата, станали жертва на задържаната педофилска група | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди