изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 02:41 EEST
Смолянска дискотека предлага секс на живо    
Ред и сигурностПолицията в Смолян предотврати провеждането на сцени със секс на живо в смолянска дискотека, съобщи директорът на Областна дирекция МВР-Смолян комисар Кирил Хаджихристев.

По думите му в полицията е получен е сигнал, че има обяви, които информират, че в смолянска дискотека като атракция за посетителите ще се предложи секс на живо. Светкавично полицията е предприела действия за установяване собственика на нощното заведение, както и на организатора на сцената, която е трябвало да привлече вниманието на гостите в нощния клуб.

Издадено е полицейско разпореждане и до полов акт на живо не се е стигнало.

Хаджихристев посочи, че подобни актове са строго забранени и не могат да се провеждат в обществено място като дискотека.

\\"Трябва да се прави разлика между еротични танци и осъществяването на подобни развлекателни програми, тъй като те са забранени\\", подчерта той.

Хаджихристев бе категоричен, че полицията ще продължи да следи за подобни прояви в региона и ще предотвратява всякакви подобни опити за неразрешени еротични сцени. В деня, в който е трябвало да се осъществи атракцията, във въпросната дискотека са извършвани и повторни проверки, за да се установи спазва ли се полицейското разпореждане./БЛИЦ
 


Сходни връзки

Смолянска дискотека предлага секс на живо | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди